BURSASPOR GÖZÜNÜ KUPAYA DİKTİ


Yayınlanma 22 Eylül 2016, Perşembe 07:06:07
Güncelleme 22 Eylül 2016, Perşembe 07:06:07
BursaspordaBugün

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası’nın startını veriyor. Yeşil Beyazlılar bugün saat 14.00’te 3’üncü lig temsilcisi Bayrampaşa’yla deplasmanda karşılaşacak. Maç A Spor’dan naklen yayınlanacak.

Süper Lig’de aldığı galibiyetlerle kendine üst sıralarda yer bulan Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk maçına bugün çıkıyor. Kupa’ya ikinci turdan başlayan Yeşil Beyazlılar 3’üncü lig temsilcisi Bayrampaşa ile mücadele edecek. Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak. Mücadeleyi Hatay Bölgesi’nden A Klasman hakemi Özkan Çeliker yönetecek. Maç A Spor’dan naklen yayınlanacak.

HEDEF FİNAL OYNAMAK

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu sezon öncesi yaptığı açıklamada Süper Lig’le birlikte Ziraat Türkiye Kupası’nı da önemsediklerini açıklamıştı. Hamzaoğlu, “Hem lig hem de kupada en sonuna kadar gitmeyi amaçlıyoruz. Kupa’yı Avrupa’ya açılan en kolay yol olarak kabul ediyoruz. Bu nedenle hedefimizi final olarak belirledik” açıklamasında bulunmuştu. Maç için Bursaspor taraftarına 250 kişilik kontenjan ayrıldı. 


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
YARIN MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLECEK!
Yayınlanma 22 Eylül 2016, Perşembe 07:06:07
BursaspordaBugün