BURSASPOR DURMAZLAR'DAN 3 TRANSFER


Yayınlanma 27 Haziran 2017, Salı 08:30:06
Güncelleme 27 Haziran 2017, Salı 08:30:06
BursaspordaBugün

Bursaspor Durmazlar, Afyon Belediyespor'dan Tuğberk Gedikli, Eskişehir Basket'ten Gökhan Yazıcıoğlu ve Mamak Belediyesi Ankara DSİ'den Ümit Türkoğlu'yla anlaşmaya vardığını duyurdu.

Türkiye Basketbol Ligi'nde yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak isteyen Bursaspor Durmazlar'da transfer çalışmaları hız kazandı. Geçen sezon Süper Lig'i kıl payı kaçıran, 2017-2018 sezonunda da aynı hedef doğrultusunda yapılanmaya giden Potanın Timsahları, dış transferde Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent'ten transfer ettiği Can Özcan'ın ardından dün de 3 ismi resmen kadrosuna dahil ettiğini duyurdu.

TUFAN'DA PÜRÜZ

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Mamak Belediyesi Ankara DSİ'den Ümit Türkoğlu, Eskişehir Basket'te forma giyen Gökhan Yazıcıoğlu ve Afyon Belediyespor'dan Tuğberk Gedikli'nin Yeşil Beyazlı renklere dahil olduğu bildirildi.
Sakarya Büyükşehir Belediyespor'dan kadroya dahil edilmek istenen Tufan Önen'de pürüzler olduğu öğrenilirken, Acıbadem Üniversitesi'nin oyun kurucusu Can Altıntığ için de girişimlerin sürdüğü bildirildi.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
SABALY GELMEK İSTEMEDİ!
Yayınlanma 27 Haziran 2017, Salı 08:30:06
BursaspordaBugün