BURSASPOR BAŞKANI ALİ AY SESSİZLİĞİNİ BOZDU


Yayınlanma 31 Mayıs 2017, Çarşamba 07:30:04
Güncelleme 31 Mayıs 2017, Çarşamba 07:30:04
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Ali Ay Trabzonspor'la oynanılacak kader maçıyla ilgili konuştu. Ali Ay, "Birlikteliğe her günden daha çok ihtiyacımız var. Bursaspor'u ligde ancak birlik ve berberlik tutar" dedi.

Bursaspor nefeslerin tutulduğu, dakikaların sayıldığı günleri yaşıyor. Özlüce Tesisleri'nin kapılarını Gençlerbirliği yenilgisi sonrasında kapatan ve tarihinin en önemli müsabakası haline gelen Trabzonspor maçına odaklanan Yeşil Beyazlılarda başkan Ali Ay uzun süren sessizliğini bozdu. Avrupa Kupaları'na katılmanın hesaplarının yapıldığı sezonda küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Bursaspor'da başkan Ali Ay, "Birlik ve beraberliğe her günden daha çok ihtiyacımız var" sözleriyle camiaya seslendi.

LİG'E DEVAM EDECEĞİZ

Ali Ay açıklamalarını "Bunu özellikle belirtmek ve açıklamak istiyorum. Bursaspor'u ligde ancak birlik ve beraberlik tutar. Biz bunu başaracak güçteyiz. Bunun için var gücümüzle uğraşıyoruz. Desteğe her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var" cümleleriyle sürdürdü. 'Lig'de kalmak' ifadesini kullanmak istemediğini söyleyen Ali Ay, "Bu ifadeyi doğru bulmuyorum. Biz Süper Lig'de devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Ali Ay taraftarlardan da Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.

Bu sezon çok yalnız kaldığından yakınan Ali Ay, "Sağ olsunlar bakanlarımız, valimiz, belediye başkanımız, milletvekillerimiz arayıp bizlere Trabzonspor maçı öncesi başarı dileklerini ilettiler. Biz keşke bu birlikteliği daha önce sağlasaydık. Ama ne olursa olsun gelen telefonlar bizleri daha çok motive etti" diye konuştu.

Ligin bitimliyle birlikte olağanüstü genel kurul kararı alıp almayacağı konusunda konuşmak istemeyen Ali Ay, "Gün bu konuları konuşmanın günü değil. Gündemimizde Bursaspor'un lige devam etmesi için birlik ve beraberliği sağlamamız var" şeklinde görüş belirtti.

Başkan Ali Ay, 'Futbolculara bu karşılaşma öncesi ekstra bir prim açıklayacak mısınız' şeklindeki sorumuza, "Artık onlardan galibiyet bekliyoruz. Onlar maçı kazansınlar, gerisi kolay" sözleriyle yanıt verdi. Ali Ay, oyuncuların morallerinin önceki gün çok bozuk olmasına karşın giderek düzeldiğinin de altını çizdi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR PFDK'YA SEVK EDİLDİ
Yayınlanma 31 Mayıs 2017, Çarşamba 07:30:04
BursaspordaBugün