BURSASPOR: 3 - C.KARAGÜMRÜK: 0


Yayınlanma 05 Şubat 2015, Perşembe 17:59:29
Güncelleme 05 Şubat 2015, Perşembe 17:59:29
BursaspordaBugün

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün sahasında Centone Karagümrük'ü 1,89 ve 90. dakikalarda Bakambu'nun attığı gollerle 3-0 yenerek grubu lider bitiriyor. Bursaspor'un sıradaki rakibi ise İstanbul Başakşehir oluyor.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son hafta maçında Bursaspor ,Bursa Atatürk Stadı'nda Centone Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi yeşil-beyazlılar 3-0 kazandı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Timsah, Bakambu'nun 1', 89' ve 90+2' dakikalarda attığı gollerle galibiyete ulaştı. Maça golle başlayan Bakambu yine maçı golle bitirerek attığı 3 golle hattrick yaparak maçın yıldızı oldu.

ENES KORKUTTU

Mücadelenin ikinci yarısı kıran kıran geçen bir maça sahne oldu. Her iki takımda sert futbol oynamayı tercih edince karşılaşmada istenmeyen görüntüler yaşandı. Maçın 37.dakikasında Bursasporlu Enes Ünal bir pozisyon sonrası yerde kalarak baygınlık geçirdi. Sahaya giren sağlık ekibi sedyeyle dışarı çıkardığı Ünal'ı daha sonra ambulansla hastaneye götürdü. Hastaneye götürülen Enes Ünal'ın ciddi bir problemi olmadığı açıklandı.

Bursaspor bu galibiyetiyle 12 puanla grup lideri olarak bitirip bir üst tura çıkarken, Karagümrük'ün yenilmesiyle Mersin İdman Yurdu gruptan ikinci sıradan çıkan takım oldu.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH ARENA'DA LODOSUN HASARI AĞIR OLDU
Yayınlanma 05 Şubat 2015, Perşembe 17:59:29
BursaspordaBugün