BURSASPOR: 1 - FENERBAHÇE: 2


Yayınlanma 28 Nisan 2015, Salı 22:30:18
Güncelleme 28 Nisan 2015, Salı 22:30:18
BursaspordaBugün

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 1.maçında, Bursa Atatürk Stadı’nda Fenerbahçe’yi konuk etti. Maça hızlı başlayan Timsah yediği golün ardından beraberliği yakalamasına rağmen sahadan 1-2 mağlubiyetle ayrıldı.

İKİNCİ YARI

90' Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave ediliyor.

90' Caner Erkin, rakibi Ozan Tufan'a arkadan yapmış olduğu sert müdahale nedeniyle sarı kart görüyor.

89' Fernando Belluschi'nin pasına sol kanatta hareketlenen Ozan Tufan için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

87' Bursaspor beraberlik için bütün hatlarıyla rakip kaleye yükleniyor.

85' Bursaspor mutlak gol pozisyonundan yararlanamıyor! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Josue altıpas gerisine ortasını yapıyor. O noktada iyi yükselen Serdar Aziz kafa vuruşunu yapıyor. Altıpas içerisinde Ozan Tufan'a çarpan top kale ağzındaki Fernandao'ya geliyor. Fernandao gelişine şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden az farkla auta çıkıyor.

84' Fenerbahçe'de üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Alper Potuk oyundan çıkıyor ve Bekir İrtegün oyuna giriyor.

83' Emre Taşdemir'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Enes Ünal altıpasın gerisinden şutunu çekiyor ancak kaleci Volkan Demirel topu ayaklarıyla çıkartıyor.

80' Bursaspor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Aziz Behich oyundan çıkıyor ve Bekir Yılmaz oyuna giriyor.

79' Volkan Demirel zaman geçirmeye yönelik hareketlerinden dolayı sarı kart görüyor.

79' Fenerbahçe'de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Emmanuel Emenike oyundan çıkıyor ve Moussa Sow oyuna giriyor.

77' Fenerbahçe'de ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Diego oyundan çıkıyor ve Caner Erkin oyuna giriyor.

75' Fernando Belluschi'nin muhteşem ara pası ile ceza sahasında topla buluşan Emre Taşdemir altıpasın solundan şutunu çekiyor ancak top yan ağlarda kalıyor.

73' Bursaspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Cedric Bakambu oyundan çıkıyor ve Enes Ünal oyuna giriyor.

72' Cedric Bakambu'nun pası ile altıpasın sağ köşesinde topla buluşan Şener Özbayraklı şutunu çekiyor ancak Michal Kadlec'e çarpan top kornere çıkıyor.

70' Orta alanın sağ tarafından kazanılan serbest vuruşta Diego arka direğe ortasını yapıyor. O noktaya hareketlenen Selçuk Şahin topa vuramıyor ve top direkt auta çıkıyor.

66' Emmanuel Emenike sağ kanattan ceza sahasına girmeden ortasını yapıyor ancak Fernando Belluschi iki hamlede topu uzaklaştırıyor.

65' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Fernando Belluschi altıpas içerisine ortasını yapıyor ancak o noktada Volkan Demirel topu rahatlıkla kontrol ediyor.

62' Orta alanda rakibi Emmanuel Emenike'ye sert müdahalede bulunan Serdar Aziz sarı kart görüyor.

60' Bursaspor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Volkan Şen oyundan çıkıyor ve Emre Taşdemir oyuna giriyor.

59' Bursaspor ikinci gole çok yaklaşıyor! Volkan Şen'in ara pası ile ceza sahasında topla buluşan Cedric Bakambu altıpasın sol köşesinden şutunu çekiyor ancak top az farkla kalenin yanından auta gidiyor.

59' Fernandao'nun pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Ozan Tufan şutunu çekiyor ancak top hemen önündeki Mehmet Topal'dan geri dönüyor.

58' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Diego altıpas önüne ortasını yapıyor. O noktaya hareketlenen Michal Kadlec topa istediği gibi vuramıyor ve Bursaspor defansı topu uzaklaştırıyor.

55' Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak o topa hareketlenen Emmanuel Emenike rakibi Serdar Aziz'e faul yapıyor.

51' Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Volkan Şen ortasını yapıyor ancak herkesi aşan top direkt olarak auta çıkıyor.

49' Ozan Tufan yaklaşık 30 metreden şutunu çekiyor ancak top, kalenin üstünden farklı bir şekide auta gidiyor.

49' Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Fernando Belluschi kaleyi görür görmez şutunu çekiyor ancak Volkan Demirel köşeye iyi uzanarak topu kontrol etmeyi başarıyor.

48' Diego'nun pası ile ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Emmanuel Emenike kaleci ile karşı karşıya kaldıktan sonra şutunu çekiyor ancak Harun Tekin üzerine gelen topu uzaklaştırmayı başarıyor.

46' Cüneyt Çakır'ın düdüğü ile ikinci yarıya Fenerbahçe başlıyor.

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI

45'Bursa'da ilk yarı Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

45' İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave ediliyor.

44' Fernando Belluschi, rakibi Mehmet Topal'a arkadan yapmış olduğu sert müdahale yüzünden sarı kart görüyor.

44' Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahasına ortasını yapıyor. Penaltı noktasının biraz solunda iyi yükselen Dirk Kuyt kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Harun Tekin köşeye giden topu iki hamlede kontrol etmeyi başarıyor.

41' Josue, sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta altıpas önüne ortasını yapıyor ancak o noktada kaleci Volkan Demirel topu yumruklayarak uzaklaştırıyor.

38' Orta alanın biraz ilerisinden kazanılan serbest vuruşta Josue penaltı noktasına doğru ortasını yapıyor. O noktada topla buluşan Şamil Cinaz sırtı kaleye dönük bir şekilde kafa vuruşunu yapıyor ve top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

36' GOL! Fenerbahçe, Bruno Alves'in golü ile tekrar öne geçiyor. Ceza sahası sol köşesinin hemen önünden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Bruno Alves direkt kaleyi düşünerek şutunu çekiyor ve top ağlarla buluşuyor.

36' GOL! Fenerbahçe, Bruno Alves'in golü ile tekrar öne geçiyor.

34' Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Emmanuel Emenike uzaktan şansını deniyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

33' GOOOOOOOOLLL!!! Bursaspor, Fernando Belluschi'nin golü ile eşitliği yakalıyor. Diego'dan kazanılan top sonrasında Josue bekletmeden pasını Fernandao'ya veriyor. Fernandao ceza sahasındaki Volkan Şen'i görüyor. Volkan, gelişine şutunu çekiyor ancak kaleci Volkan Demirel topu tokatlamayı başarıyor. O topu iyi takip eden Fernando Belluschi altıpas gerisinden gelişine kafa vuruşunu yapıyor ve top ağlarla buluşuyor.

33' GOOOLLL!!! Bursaspor, Fernando Belluschi'nin golü ile eşitliği yakalıyor.

26' Golün asistini Mehmet Topal yapıyor.

26' GOL! Fenerbahçe, Emmanuel Emenike'nin golü ile 1-0 öne geçiyor. Orta alanda topa sahip olan Mehmet Topal topla birlikte ilerledikten sonra pasını Emmanuel Emenike'ye veriyor. Emenike, ceza sahası içi sağ çaprazından gelişine şutunu çekiyor ve önce direğe çarpan top daha sonra ağlarla buluşuyor.

26' GOL!Fenerbahçe, Emmanuel Emenike'nin golü ile 1-0 öne geçiyor.

21' Orta alanın sağ tarafından kullanılan serbest vuruşta Diego penaltı noktasına ortasını yapıyor ancak Serdar Aziz topa müdahale ediyor. Serdar'dan gelen topu önünde bulan Alper Potuk ceza yayı solundan gelişine şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

19' Orta alanın sağ tarafından kazanılan serbest vuruşta Josue altıpas önüne ortasını yapıyor ancak savunmasına yardıma gelen Dirk Kuyt topu uzaklaştırıyor.

14' Selçuk Şahin'in pasına sol kanatta hareketlenen Emmanuel Emenike için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

13' Bu dakikalarda yapılan karşılıklı fauller nedeniyle karşılaşma sık sık duruyor.

10' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Volkan Şen altıpas gerisine ortasını yapıyor. O noktada Şamil Cinaz kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Volkan Demirel topu rahatlıkla kontrol ediyor.

10' Ceza yayının biraz sağından kullanılan serbest vuruşta Josue şutunu çekiyor ancak baraja çarpan top kornere çıkıyor.

9' Ceza yayı gerisinde rakiplerinden şık bir şekilde sıyrılan Fernando Belluschi'ye yatarak sert müdahale bulunan Michal Kadlec sarı kart görüyor ve Bursaspor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazanıyor.

7' Sol kanatta topla buluşan Dirk Kuyt ceza sahasına ortasını yapıyor. Penaltı noktası gerisinde bulunan Emmanuel Emenike kafa vuruşunu yapıyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

6' Orta alanın sağ tarafından kullanılan serbest vuruşta Diego arka direğe ortasını yapıyor ancak kaleci Harun Tekin topu yumruklayarak uzaklaştırıyor.

5' Sol kanatta topla buluşan Cedric Bakambu iki kişiden sıyrıldıktan sonra pasını Volkan Şen'e veriyor. Volkan, ceza sahası içi sağ çaprazından gelişine şutunu çekiyor ancak top kalenin yanından az farkla auta çıkıyor.

4' Josue sağ kanattan penaltı noktasına ortasını yapıyor. O noktada topu kontrol eden Şamil Cinaz döner dönmez şutunu çekiyor ancak top auta çıkıyor.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TAHKİM'DEN BURSASPOR'A KÖTÜ HABER
Yayınlanma 28 Nisan 2015, Salı 22:30:18
BursaspordaBugün