BURSA GOL GOL GOL...


Yayınlanma 08 Aralık 2017, Cuma 04:30:05
Güncelleme 08 Aralık 2017, Cuma 04:30:05
BursaspordaBugün

Yer; Büyükşehir Stadı...Rakip; Fenerbahçe...Ligde son döneme damga vuran Bursaspor, güçlü rakibi karşısında kazanarak tüm Türkiye'ye gücünü göstermek istiyor. Mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek.

Ve büyük gün geldi, çattı... Ligde son haftaların başarılı takımları arasında yer alan Bursaspor, bugün Fenerbahçe'yi ağırlıyor.

Büyükşehir Stadı'nda 20.00'de başlayacak olan zorlu kapışmayı Ali Palabıyık yönetecek. Ligde son 7 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlik çıkaran yeşil beyazlılar, kendisinden 2 puan önde bulunan Aykut Kocaman yönetimindeki rakibi karşısında da kazanarak üst sıraladaki ağırlığını hissettirmek istiyor. Timsah'ta sakatlıktan çıkan Harun Tekin ve Ekong bugün takımındaki yerini alacak.

SAKATLAR İYİLEŞTİ

Hafta arasında birkaç antrenmana çıkmayan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla'nın da forma giymesi bekleniyor. Sakatlığı süren Nijeryalı Mikel Agu'nun görev almayacağı karşılaşmada Teknik Direktör Paul Le Guen'in ideal 11'ini sahaya süreceği tahmin ediliyor. Orta alan yine Badu, Jorquera ve Batalla'dan oluşacak. Tıpkı Bursaspor gibi son 7 maçında yenilgi almayan Fenerbahçe'de ise Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Kasımpaşaspor karşısında cezası nedeniyle oynamayan Janssen'e görev vermesi bekleniyor.

3 maçtır kaybetmiyoruz

İki ekip, bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 97. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 96 karşılaşmanın 48'ini Fenerbahçe kazanırken, Bursaspor ise 14 kez 3 puan sevinci yaşadı. 34 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Öte yandan Bursaspor, sarı-lacivertli rakibine karşı ligde son 3 maçtır mağlubiyet yaşamadı.

Bu maçlarda 1 galibiyet, 2 beraberlik elde eden yeşil-beyazlıların rakibi ile iç sahada oynadığı maçlardaki şanssızlığı ise dikkat çekti. Timsah, Fenerbahçe ile evinde oynadığı son 8 iç saha maçında 5 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

Batalla Fener'i seviyor

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, Fenerbahçe'ye karşı forma giydiği 12 Süper Lig karşılaşmasında 4 kez gol sevinci yaşadı. Bu sezon da takımın lideri konumunda olan tecrübeli futbolcu, şuana kadar liged 4 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yine yaz Azizim

Bursaspor'da son haftaların formda ismi olan Aziz Behich, takımın en golcü ismi konumunda yer alıyor. Ligde geride kalan haftalarda 5 kez gol sevinci yaşayan Aziz'i, 4'er golü bulunan Delarge, Stancu ve Batalla takip ediyor. 3-5-2 sistemine geçişin ardından tecrübeli futbolcu kariyerinin en verimli dönemini geçiriyor. Aziz'den Bursaspor camiası bugünkü maçta da gol bekliyor.

Sadece 2 tribün kaldı

Bursaspor'da Fenerbahçe maçı biletlerine taraftarlar yoğu ilgi gösterdi. Fiyatları 50 TL ile 250 TL arasında değişen biletlerden TOFAŞ Tribünü, Güney Kale Arkası, Spor Toto alt ve üst tribün biletleri kısa süre içerisinde tükendi. Yalnızca Batı Alt Tribünü ve VIP Tribün biletlerinden kaldığı öğrenilirken, biletlerin maç saatine kadar tamamen bitmesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı kulüp, sezon başında 26 bin kombine satmıştı.

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR, FENERBAHÇE MAÇINA HAZIR
Yayınlanma 08 Aralık 2017, Cuma 04:30:05
BursaspordaBugün