BU TAKIM İYİ OLACAK!


Yayınlanma 08 Eylül 2016, Perşembe 07:25:11
Güncelleme 08 Eylül 2016, Perşembe 07:25:11
BursaspordaBugün

Başkan Ali Ay, takımın geleceği hakkında olumsuz düşünenlere mesaj yolladı. 'Göreve geldiğimiz günden itibaren yaptıklarımız ortada. Taraftarımız rahat olsun. Kimse olumsuz düşüncelere girmesin. Bizim camiamız bunların üstesinden gelecektir'.

TAKIMA GÜVENİYORUM

Kadıköy'de 3 ihtimalli bir maçın kendilerini beklediğini ifaden Ali Ay 'Fenerbahçe'yi ilk defa yenmeyeceğiz, ya da yenilmeyeceğiz. Ben takımımıza ve teknik heyetimize güveniyorum. Cezalı olduğum için tribümde olmayacağım. Ancak destek için takımla birlikte İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum. Maçlık sonuçlar önemli değil. Netice sezon sonunda nerede olduğumuzdur. Biz de sezon sonunda istediğimiz yerlere ulaşacağız' dedi.

HERKES RAHAT OLSUN

Takımın geleceği hakkında olumsuz düşünen kesimlere de mesaj veren Ay 'Göreve geldiğimiz günden itibaren yaptıklarımız ortada. Bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Tabii ki sıkıntılar olacak. Ama bizim camiamız bunların üstesinden gelecektir. Benim de konuşacağım zamanlar gelecek. Bir kez daha söylüyorum; taraftarımız rahat olsun. Herşey güzel olacak. Kimse olumsuz düşüncelere girmesin. İyi bir kadromuz var' diye konuştu.

BİLAL'A GÜVENİYORUM

Takımda kalan Bakaye Traore için de konuşan Başkan Ali Ay 'Onun için çeşitli formüllerimiz var. Yarın (bugün) menajeri gelecek. Bu işe son noktayı kulübün çıkarları doğrultusunda koymak istiyoruz' dedi. Başakşehir maçında tepki alan Bilal Kısa'ya güvendiğini de ifade eden Ali Ay 'Bilal'in morali bozuk. Bu doğal çünkü yeni bir camiaya geldi. Taraftarlarımız sabretsin. Ben Bilal'ın Bursaspor'a çok şeyler katacağına inanıyorum' ifadelerini kullandı.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
'BURSASPOR'A GİTMEK İÇİN SABIR LAZIM'
Yayınlanma 08 Eylül 2016, Perşembe 07:25:11
BursaspordaBugün