BU TAKIM HEM ATIYOR HEM YİYOR


Yayınlanma 27 Eylül 2019, Cuma 04:30:08
Güncelleme 27 Eylül 2019, Cuma 04:30:08
BursaspordaBugün

Bursaspor bu sezon ilginç bir performans gösteriyor.

Yeşil beyazlılar, şuana kadar oynadığı cbütün resmi maçlarda gol atmayı başardı. Ancak Eskişehirspor randevusu hariç diğer oynadığı bütün karşılaşmalarda ise kalesinde gol gördü. 

Bursaspor bu sezon şuana kadar ligde 5, kupada ise 1 randevuya çıktı. TFF 1.Lig'de ilk 5 hafta sonunda 3 galibiyet alan yeşil beyazlılar, 2 kez sahadan boynu bükük ayrıldı. Timsah, Karagürük ve Adana Demirspor'a mağlup olurken, Eskişehirspor, Akhisarspor ve Osmanlıspor engellerini aşmayı başardı. Bursaspor kupada ise Muğlaspor'u mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. 

UMUT VERDİ

Bu maçların tabii ki dikkat çeken bir yönü var. Bursaspor, oynadığı 6 karşılaşmada da gol atmayı başardı. Mağlup olduğu mücadelelerde bile rakip fileleri sarsmayı başaran yeşil beyazlılar, 12 kez gol sevinci yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiği dönem gol yollarında büyük problemler yaşayan Bursaspor'un bu görüntüsü ilerisi için umut verdi. 

ÖNLEM ALMALI 

Ancak aynı durumu savunma için söylemek mümkün değil. Timsah, şuana kadar sadece 1 karşılaşmada kalesini gole kapatabildi. O da ligde 3.haftada oynanan Eskişehirspor mücadelesi. Diğer bütün maçların hepsinde gol yiyen  Bursaspor'da Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın bu soruna çaresi bulması şart gözüküyor. Yeşil beyazlılar lig ve kupa dahil kalesinde 10 gol gördü. 

 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ABDULLAHİ SHEHU MİLLİ TAKIMDA
Yayınlanma 27 Eylül 2019, Cuma 04:30:08
BursaspordaBugün