BU SERİ SÜRECEK!


Yayınlanma 18 Ekim 2019, Cuma 08:30:08
Güncelleme 18 Ekim 2019, Cuma 08:30:08
BursaspordaBugün

Bursasporlu Burak Kapacak, Çağatay Yılmaz ve Ramazan Keskin lig lideri Ümraniyespor'u yenmek istediklerini söyledi. Bu sezon Bursa'da puan kaybetmeyen Yeşil Beyazlılar taraftarı önünde iç sahada kazanma geleneğini sürdürmekte kararlı.

Yeşil Beyazlı kramponlar Ümraniyespor maçı öncesi galibiyete odaklandı..

KAN BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKTİLER

Bursasporlu futbolcular Kızılay Bursa Şubesi ve Balkabağım Anaokulu'nun ortak projesiyle düzenlenen kan bağışı etkinliğine katıldı. Etkinlikte kan bağışı vermenin öne- mine değinen Yeşil Beyazlı kramponlar Ümraniyespor maçıyla ilgili de konuştu. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte Burak Kapacak, Çağatay Yılmaz ve Ramazan Keskin milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini ve zorlu rakiplerini yenmek istediklerini açıkladı.

MİLLİ ARADA ÇOK İYİ ÇALIŞTIK

Burak Kapacak, "İçeride güzel bir maç bekliyoruz. Taraftarımızın vereceği destekle birlikte inşallah galibiyete ulaşan skoru almak istiyoruz." dedi. Milli arayı iyi değerlendirdiklerini belirten Çağatay Yılmaz da, "İyi antrenmanlar yaptık, iyi çalıştık. Bu hafta galibiyetle başlayıp iç sahadaki kazanma serimizi sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Ramazan Keskin ise, "Çok iyi çalıştık. Sadece galibiyete odaklandık. Üç puanı alacağız" diye konuştu.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BAKAMBU'DAN ALKIŞLANACAK DESTEK
Yayınlanma 18 Ekim 2019, Cuma 08:30:08
BursaspordaBugün