BU NASIL BİR TAKIM!


Yayınlanma 06 Şubat 2019, Çarşamba 04:30:07
Güncelleme 06 Şubat 2019, Çarşamba 04:30:07
BursaspordaBugün

Bursaspor insanların kafasını allak bullak etti. 20 haftada ortaya çıkan şu görüntüye her türlü yorum getirilebilir.

Başakşehir'in ardından en az golü biz yedik, ligin ilk 6 sırasına maç kaybetmedik. Peki, Timsah'ın sadece düşme hattındaki ekipleri yenebilmesine ve en az gol atan takımlardan biri olmasına ne demeli? 

20 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'in en ilginç takımlarının başında Bursaspor geliyor. 20 haftaya tam 12 beraberlik sığdıran yeşil beyazlıların düşme hattıyla arasında sadece 4 puan fark bulunuyor. Gol yollarında büyük bir problem yaşayan Samet Aybaba'nın öğrencilerine 20 hafta sonunda her türlü yorum getirilebilir. Olumlu yanlarıyla birlikte birçok olumsuz yanı da bulunan Timsah, şuana kadar kalesinde 19 gol gördü. 

ŞAŞIRTMAYAN TABLO

Bursaspor bu özelliğiyle Başakşehir'den sonra en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Ancak topu filelerle buluşturmak da büyük sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar, en az gol atanlar listesinde de zirveyi zorluyor. 19 kez gol sevinci yaşayan Timsah, Kayserispor, Ankaragücü ve Erzurumspor'la birlikte üst sıralarda yer alıyor. Bursaspor'un diğer ilginç bir özelliği ise ligde ilk 6 sırada yer alan takımlara karşı mağlup olmaması. 

İLK 6 SIRAYA YENİLMEDİK

Timsah, Başakşehir, Galatasaray, Beşiktaş, Malatyaspor, Trabzonspor ve Atiker Konyaspor'a yenilmedi. Zirvenin 6 takımıyla yapılan maçların hepsi beraberlikle sonuçlandı. Bursaspor'un aldığı galibiyetlerin de bir özelliği bulunuyor. Aybaba'nın talebeleri 4 galibiyetin 3'ünü düşme hattında bulunan Ankaragücü, Erzurumspor ve Akhisarspor'a karşı elde etti. Diğer 3 puan ise yine alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Alanyaspor'a karşı alındı.  


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
2019 YARAMADI
Yayınlanma 06 Şubat 2019, Çarşamba 04:30:07
BursaspordaBugün