BU KOLEKSİYON BURSASPOR'DA YOK


Yayınlanma 02 Şubat 2019, Cumartesi 04:30:05
Güncelleme 02 Şubat 2019, Cumartesi 04:30:05
BursaspordaBugün

9 yaşından beri biriktirdiği 300'e yakın Bursaspor formasını ve antrenman ürünlerini yeni açtığı dükkânında sergiliyor.

İş yerini adeta bir müzeye dönüştüren İlkkan Ateş, ‘Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir şeydi. 9 yaşımdan bu yana neredeyse 22 yıldır ilmek ilmek işlediğim bir koleksiyon bu' diye konuştu. 

Bursa'nın Çirişhane Mahallesi'nde yaşayan ve yeşil beyaz renklere tutkuyla bağlı olan 31 yaşındaki İlkkan Ateş, Soğanlı Mahallesi Çelebi Mehmet Bulvarı'nda yeni açtığı dükkânını alışılmışın dışında dizayn etti. İlkkan'ın, 5 yaşında hediye edilen bir Bursaspor formasıyla başlayan Bursaspor aşkı, 9 yaşında koleksiyon yapmaya başlamasıyla daha tutkulu bir hal aldı.

9 yaşından bu yana gerek Bursa'da gerekse de deplasmanda gittiği maçlardan, antrenmanlardan ve futbolcularla birebir yaptığı görüşmelerden forma toplamaya başlayan İlkkan Ateş, bir anda ciddi bir sayıya ulaştı. Daha sonra bunu bir koleksiyon haline getiren İlkkan Ateş, bu koleksiyonunu şimdi, yeni açtığı iş yerinde sergilemeye başladı.

Deli misin dediler

Çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirten Bursaspor sevdalısı İlkkan Ateş, “Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir şeydi. 9 yaşımdan bu yana neredeyse 22 yıldır ilmek ilmek işlediğim bir koleksiyon bu. Sürekli forma topladığımı duyanlar 'Yahu deli misin sen, niye biriktiriyorsun' diyorlardı ama şimdi herkes destek olmaya başladı. Hayatımın merkezine koyduğum Bursaspor'u çok seviyorum.

Maçlarına gidiyor ve sürekli takip ediyorum ancak farklı bir şekilde de kulübüme hizmet etmek istedim. Yaşı bizden büyük abilerimize eskiyi hatırlatmak, yeni nesle de Bursaspor aşkını aşılamak için böyle bir şey yaptım. Her gelen çok beğendiğini söylüyor. Hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum” diye konuştu. 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
SAVUNMA TAŞ GİBİ
Yayınlanma 02 Şubat 2019, Cumartesi 04:30:05
BursaspordaBugün