BU KEZ BURSASPOR BENİM İÇİN PARA ÖDESİN 


Yayınlanma 05 Temmuz 2019, Cuma 04:30:06
Güncelleme 05 Temmuz 2019, Cuma 04:30:06
BursaspordaBugün

İşte, yeşil beyazlı yönetim ve Volkan Şen arasındaki transfer pazarlığının ayrıntıları.

Volkan'ı transfer etmek isteyen kulüp Fenerbahçe'ye 250 bin Euro ödemek zorunda. Tecrübeli futbolcunun, yönetime 'Bursaspor'a bugüne kadar çok para kazandırdım. Bu kez fedekarlık sırasında onlarda' şeklinde mesaj gönderdiği ancak Başkan Mesut Mestan'ın kabul etmediği belirtildi. 

Bursaspor'da Volkan Şen ismi uzun süredir gündemde...Yeşil beyazlı kulübe tekrar geri dönmek isteyen tecrübeli kanat oyuncusunun, yönetimle yaptığı temaslarda ilginç ayrıntılar ortaya çıktı. Bilindiği gibi Volkan'ın eski kulübü Fenerbahçe'yle imzaladığı senet başına ciddi dert olmuştu.

O dönemin başkanı Aziz Yıldırım, Volkan Şen'e başka bir kulübe transfer olması halinde Fenerbahçe'ye ödemesi için 650 bin Euro'luk bir senet imzalatmıştı. Bu rakamın Anadolu kulüplerinden birine transfer olması durumunda 250 bin Euro'ya düşeceğini de belirtilmişti. 

DEFTER KAPANDI

İki taraf ardından davalık olmuş ve kazanan Fenerbahçe olmuştu. Bundan sonra Volkan Şen'i transfer edecek kulüp bu rakamı ödemek zorunda. Bursaspor ve Volkan Şen arasında da bu miktar sorun oldu. Volkan Şen'in menajerleri aracılığıyla Başkan Mesut Mestan'a 'Ben Bursaspor'a bugüne kadar çok para kazandırdım. Bu kez Bursaspor benim için bu parayı ödesin' şeklinde mesaj gönderdiği ifade edildi. Başkan Mesut Mestan'ın ise bu cevap üzerine Volkan Şen defterini kapattığı belirtildi. 

2 KEZ PARA GETİRDİ

Bilindiği gibi Volkan Şen, Bursaspor'da iki dönem forma giymişti. 2011 yılında ilk olarak Trabzonspor'a transfer olan Volkan, yeşil beyazlı kulübe 3 milyon 750 bin Euro kazandırmıştı. 2014 yılında yeşil beyazlı kulübe geri dönen tecrübeli kanat oyuncusu ardından da 2 milyon 500 bin Euro'ya Fenerbahçe'ye gitmişti. Geçen sezon hiçbir takımda forma giymeyen 31 yaşındaki futbolcunun Bursaspor hayalleri şimdilik suya düşmüş gibi görünüyor. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ALACAKLILAR BİR BİR DÖKÜLÜYOR!
Yayınlanma 05 Temmuz 2019, Cuma 04:30:06
BursaspordaBugün