BU HAFTA YOKLAR!


Yayınlanma 18 Ocak 2020, Cumartesi 04:30:05
Güncelleme 18 Ocak 2020, Cumartesi 04:30:05
BursaspordaBugün

Bursaspor yönetimi, Serdar Özkan ve Tayfur Bingöl’ün lisanslarını çıkartabilmek için yoğun çaba sarf etmesine rağmen, Ankara’dan olumlu cevap gelmedi. Böylece iki oyuncu da Karagümrük maçında sahada olamayacak.

Ligde ikinci yarıya yarın oynayacağı Fatih Karagümrük maçıyla start verecek Bursaspor’da yeni transferlerin maçta sahada olup olmayacağı merakla beklenirken, sevindirici haber dün de gelmedi. Yeşil beyazlı yönetimin oyuncuların lisanslarını çıkartabilmek için yaptığı bürokratik girişimlerden dün de sonuç alınamayınca ön protokol imzalanan Serdar Özkan ve Tayfur Bingöl’ün yarınki zorlu mücadelede forma giyme şansı da kalmadı. Hem eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’na olan hem de kamuya olan borçlarının bir kısmını ödeme zorunluluğu bulunan Bursaspor’da dün hareketli saatler yaşandı.

TRİBÜNDE OLACAKLAR

Kamuya olan borçlarla ilgili olarak Ankara’yla sürekli irtibat halinde olan yönetimin gerekli girişimleri yaptığı ancak, dün herhangi bir sonuç alınamadığı öğrenildi. Bu gelişmelerin ardından beklediği olumlu cevabı alamayan Bursaspor’da ön protokol imzalanan Serdar Özkan ve Tayfur Bingöl’ün de lisansı çıkartılamadı. Böylece lisansı çıkartılamayan iki futbolcu da yarın oynanacak Karagümrük maçında sahadaya çıkamayacak ve mücadeleyi tribünden takip edecek.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR, KEREM CAN AKYÜZ'Ü KADROSUNA KATTI
Yayınlanma 18 Ocak 2020, Cumartesi 04:30:05
BursaspordaBugün