BU GOLLER BİZE YAKIŞMADI


Yayınlanma 16 Nisan 2018, Pazartesi 04:30:02
Güncelleme 16 Nisan 2018, Pazartesi 04:30:02
BursaspordaBugün

Yusuf Erdoğan, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada üzgün olduklarını söyledi.

Kendilerine yakışmayacak iki gol yediklerini ifade eden Yusuf, “Maça iyi başladık herşey elimizdeydi. Çok önemli fırsatlar yakaladık ama maalesef değerlendiremedik.

Buna karşın bize yakışmayan goller yedik. Artık, kalan maçlarımızı kazanmaktan başka çaremiz kalmadı. Üzerimizdeki talihsizliği atmamız lazım” dedi.

Ekong ve Kembo kesik yedi

Mustafa Er, Göztepe karşısında Ertuğrul ve Furkan Soyalp'a görev verdi.

Bursaspor'un yeni teknik adamı Mustafa Er, Göztepe karşısında sahaya yerli oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadro çıkardı. Kasımpaşa maçından farklı olarak Delarge'ı Bursa'da bırakan Er, Ekong ve Kembo'ya da ilk 11'de şans vermedi… Bu oyuncuların yerlerine cezası biten Batalla'nın yanı sıra savunmada Ertuğrul, kanatta da Yusuf Erdoğan oynadı. 

Sıcak hava mola verdirdi

İzmir'de hava sıcaklığının 28 dereceye kadar çıkması nedeniyle hakem Bülent Yıldırım, karşılaşmanın 26. dakikasında oyunu durdurarak su molası verdi.

Dostlar Ege'de buluştu

Bursaspor ve Göztepe taraftarlarının hem maç öncesi hem de karşılaşma esnasındaki centilmenlik görüntüleri görülmeye değerdi.

Göztepe-Bursaspor maçı öncesi İzmir'de yazdan kalma bir havanın yanı sıra her iki takım taraftarlarının dostluk görüntüleri vardı. Ev sahibi ekibin taraftarları sabah saatlerinde karşıladıkları yeşil beyaz sevdalılarını kahvaltıda ağırlarken, ardından Kordon'da maç saatini beklemeye başladılar.

Maç öncesi de sahaya çıkan iki takım oyuncularını tribünlere çağırarak başarı dilediler. Karşılaşma sonunda da Bursasporlu taraftarlar, Göztepeli oyuncuları tribüne çağırarak kutladılar. 

Aktaş destek için geldi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, Bursaspor'a destek vermek için Bornova Stadı'ndaydı. Aktaş karşılaşmayı Bursaspor Başkanı Ali Ay'la beraber izledi.

Ne yaptın Stancu?

Bursaspor, Göztepe karşında en net fırsatını 57. dakikada Stancu ile yakaladı ancak bunda başarılı olamadı. Batalla'nın ara pasında Beto'yla karşı karşıya kalan Rumen oyuncu, kaleciyi de çalımlamak isteyince top ayağından açıldı. Stancu, meşin yuvarlağa dokunmasına rağmen yan ağlara takıldı.

En büyük taraftar!

Maçın son anlarında yeşil beyaz sevdalıları hem futbolculara hem de yönetime tepki gösterdi.

İzmir'e akın eden yaklaşık bin Bursaspor taraftarı 2-1'lik mağlubiyet sonrası yine yıkıldı. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru ise hem futbolculara hem de yönetime tepki gösterdiler.

Tribünlerden “En büyük taraftar, futbolcular sahtekar” tezahüratının yükseldiği anlarda Sow'un golünün gelmesi de enteresandı. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
EMRE TAŞDEMİR 323 GÜN SONRA!
Yayınlanma 16 Nisan 2018, Pazartesi 04:30:02
BursaspordaBugün