BU ÇOCUKLAR FENA GELİYOR


Yayınlanma 19 Aralık 2018, Çarşamba 04:30:02
Güncelleme 19 Aralık 2018, Çarşamba 04:30:02
BursaspordaBugün

Samet Aybaba, Muhammed Emir Sarıkaya ve Muhammed Şengezer için öyle böyle konuşmadı...

Tecrübeli teknik adam 'Muhammed Emin toparlandı. İkinci yarıda belki formayı alır. 10 yıl aralıksız direk oynar. Muhammed Şengezer'de kaleyi devraldı. Artık bırakmasın. İş tamemen onda. Bugün Barcelona'ya verseniz, kaleyi alır.' dedi. 

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, dünkü antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Göztepe karşısında alınan beraberliği ardından pazar günü oynayacakları Malatyaspor maçının büyük önem kazandığını belirten tecrübeli teknik adam 'Rakibimiz sezonun flaş takımlarından birtanesi. Ancak bizim yenmemiz lazım. Havamızın değişmesi lazım. Mutlu girmeliyiz devre arasına' diye konuştu. Ligin ikinci yarısının zor geçeceğini ifade eden Samet Hoca şöyle konuştu: 

3 MAÇ OYNAYACAĞIZ

'İkinci yarı bütün takımlar transfer yapacak, güçlenecek. Onun için puansal anlamda kafamız rahat olsun istiyoruz. 2 Ocak'ta Antalya'da toplanacağız. 3 hazırlık maçı oynayacağız. Birisi Yılmaz Vural yönetimindeki Adana Demirspor olacak. Yabancı takımlarla da oynayacağız. Onlarla da şuan temas halindeyiz. Sadece birkaç yabancı oyuncumuz 3 Ocak'ta kampa gelecek. Kamp süreçleri her zaman önemlidir.' 

KENDİLERİNE GÜVENİYORUM

Samet Aybaba, genç oyuncular Muhammed Emin Sarıkaya ve kaleci Muhammed Şengezer'den de övgüyle bahsetti. Her iki isminde önemli mesafe katettiklerini ifade eden Aybaba 'Gençler iyi geliyor. Muhammed Emin Sarıkaya toparlandı. İkinci yarıda belki formayı alır. Şuan için çok iyi gidiyor. Gerek Bursaspor'a gerekse Türk futboluna büyük katkısı olur. 10 yıl aralıksız direk oynar. Muhammed de kaleyi devraldı. Artık bırakmasın. İş tamemen onda. Bugün Barcelona'ya verseniz, kaleyi alır. Ben kendilerine çok güveniyorum' dedi. 

Sakho ve Shehu gidiyor

Samet Hoca, sakatlıkları bulunan Sakho ve Shehu'nun yarın (bugün) tatile çıkacağını söyledi. Aybaba 'Sakho oynar mı diye baktık ama olmaz. Son Malatyaspor maçında kadroda olmayacak. Shehu'da ligin ikinci yarısına yetişir. Chedjou'nun hafif sakatlığı vardı. Fakat Malatyaspor karşısında forma giyecek' dedi. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR PFDK'YA SEVK EDİLDİ
Yayınlanma 19 Aralık 2018, Çarşamba 04:30:02
BursaspordaBugün