BU ÇOCUĞA DİKKAT EDİN!


Yayınlanma 12 Nisan 2017, Çarşamba 08:30:05
Güncelleme 12 Nisan 2017, Çarşamba 08:30:05
BursaspordaBugün

Devre arasında Hamza Hamzaoğlu'na kendini hayran bırakan ve şimdilerde Yeşil Bursa'yı sırtlayan Berat Jonathan Ustabaşı, Bursaspor'a göz kırptı

Vakıfköy'de bir araya geldiğimiz gurbetçi golcü, 'Pilot takımda iyiysek Bursaspor A takımına çıkacağımızı biliyoruz. Burada gençlere değer veriliyor. Kendimi göstermem lazım. İnşallah şans gelir' diye konuştu.

Berat Jonathan Ustabaşı... Bu isme pek yabancı değiliz. Devre arasında herkes Bursaspor'dan transfer beklerken, yine o süreçte Antalya'da kamp yapan Yeşil Bursa'nın kadrosuna kattığı bir isim dikkatleri üzerine çekmişti. Hatta o dönem Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Yeşil Bursa'nın Utaş Uşakspor'la oynadığı hazırlık maçının ilk yarısının televizyondan takip ederken beğendiği Berat, ardından A takımla antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. Kampın bitmesiyle tekrar Yeşil Bursa'ya geri dönen gurbetçi futbolcu, pilot takımda kendini göstermeye devam ediyor ve şuan ligde 5 golü bulunuyor.

GENÇLERE DEĞER VERİLİYOR

Performansıyla adından söz ettiren 22 yaşındaki forvetle, Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde bir araya geldik. Bursaspor formasını giymeyi çok istediğini belirten Berat Johathan 'Hayallerim her zaman büyük. Hamza Hoca o dönem A takıma çağırdığında çok mutlu olmuştum. Beni kamçılamıştı. Şuan Yeşil Bursa'dayım. Burada iyi olduğum sürece Bursaspor A takımına çıkacağımı biliyorum. Yeşil Bursa'da çok iyi bir ortam var. Burada gençlere değer veriliyor. Bu da bizler için çok önemli' dedi.

ÇOK ÇALIŞMAM LAZIM

Bursaspor'u yakından takip ettiğini belirten gurbetçi futbolcu 'Hiçbir maçı kaçırmıyorum. Sezon başında kampa gideceğim. Kendimi göstermem lazım. İnşallah şans gelir. Bu konuda iddialıyım. Ancak çok çalışmam lazım. Futbolcu olmak, bu kulübe hizmet etmek istiyorsak başka şansımız yok. Daha önce forma giydiğim kulüplerde gençlere pek önem verilmiyordu. Buradaki ilgi gerçekten inanılmaz. Bizlere duyulan bu güveni boşa çıkarmamamız gerekiyor. Gerek Başkanımız Cem Öztürk, gerek sportif direktörümüz Murat Şengül ve teknik kadromuza teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Onun sayesinde geldim

İngiltere'de futbola başlayan Berat 'Altyapım orası. Ulusal liglerde oynadım. Ardından 3 yıl Denizlispor U-21 takımında ve Fethiyespor'da görev yaptım. Şans gelmedi ve ayrıldım. Bursaspor'un şampiyon kadrosunda yer alan Bekir Ozan Has benim buraya gelmemi sağlayan kişidir. Bursaspor'u uzun uzun anlattı bana.' dedi.

Böyle oyuncular avantaj

Yeşil Bursa Sportif Direktörü Murat Şengül ve Teknik Direktör

Turan Şen'de gurbetçi futbolcudan övgüyle bahsetti. Berat'tan ümitli olduklarını belirten Murat Şengül 'Takımımıza ciddi katkı sağlıyor. Devre arasında Hamza Hoca'da kendisini beğenmişti. Eksiklerini kapattığı takdirde A takımda da iş yapacaktır' dedi. Teknik Direktör Turan Şen ise şunları söyledi: 'En önemli özelliği hızı. Sağda, solda ve forvette oynayabiliyor. Böyle oyuncular her takım için avantajdır. Gelişime de oldukça açık. Eksikleri tabii ki var. Bunlar giderilmeyecek şeyler değil.'


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
SERDAR'DAN MESAJ VAR
Yayınlanma 12 Nisan 2017, Çarşamba 08:30:05
BursaspordaBugün