BU BİR TESADÜF OLAMAZ!


Yayınlanma 11 Aralık 2017, Pazartesi 04:30:03
Güncelleme 11 Aralık 2017, Pazartesi 04:30:03
BursaspordaBugün

Topladığımız 24 puanın 23'ünü sıralamada altımızda yer alan takımlardan aldık. Yendiğimiz Karabükspor, Alanyaspor, Konyaspor, Osmanlıspor, Antalyaspor ve Malatyaspor'un ligdeki durumu ortada. Üstte yer alan ekiplerden sadece Göztepe'den puan alabildik.

Süper Lig'de 15 hafta geride kaldı. Son olarak Fenerbahçe'ye mağlup olarak üst sıralarda yer alma şansını geri tepen Bursaspor bu süreci 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle tamamladı. Timsah'ın topladığı 24 puandaki bir özellik ise dikkatlerden kaçmıyor. Paul Le Guen'in öğrencileri topladıkları bu 24 puanın 23'ünü kendisinden altta yer alan takımlara karşı kazandı. 2.haftada 3-2'yle dize getirdiğimiz Aytemiz Alanyaspor dün aldığı Osmanlıspor mağlubiyetiyle sıkıntıyı hissetmeye başladı.

SADECE ONLARI YENİYORUZ

Sadece 4.haftada karşılaştığımız ve 3-0'la geçtiğimiz Teleset Mobilya Akhisarspor orta sıralarda yer alırken, 4-2 mağlup ettiğimiz Evkur Yeni Malatyaspor, Erol Bulut'la alttan uzaklaşmak istiyor. 3-1 yendiğimiz Osmanlıspor, 4-0 dize getirdiğimiz Antalyaspor, 2-1 mağlup ettiğimiz Kardemir Karabükspor ve 3-0'la geçtiğimiz Atiker Konyaspor ligde son sıralarda yer alıyor. Bursaspor, sıralamada kendisinden altta yer alan Kasımpaşa ve Sivasspor'la ise berabere kalmıştı.

O PUANI DA HARUN KURTARMIŞTI!

Şuan 8'incilikte bulunan Bursaspor, kendisinden üstte bulunan 6 takımdan ise sadece Göztepe'den puan aldı. İzmir temsilcisiyle Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki randevu golsüz eşitlikle tamamlanmıştı. O mücadelede Harun Tekin kurtarışlarıyla ön plana çıkan isim olmuştu. Zirvede yer alan diğer takımlara karşı çaresiz kalan yeşil beyazlıların bu görüntüsü 'gücümüz, kalitemiz bu kadar' sözünü doğrular türdendi. Bursaspor kalan 2 haftada 7.sırada bulunan Trabzonspor ve 12 puanla 16.sırada yer alan Gençlerbirliği ile karşılaşacak.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ANTALYASPOR: 66 BURSASPOR DURMAZLAR: 95
Yayınlanma 11 Aralık 2017, Pazartesi 04:30:03
BursaspordaBugün