BOZDEMİR'DEN 12 KAPI MÜJDESİ!


Yayınlanma 22 Mayıs 2018, Salı 21:30:03
Güncelleme 22 Mayıs 2018, Salı 21:30:03
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkan adayı Ahmet Bozdemir ziyaretleri sırasında Abdullah Avcı sorusunu da yanıtladı.

Bozdemir, "Genel Kurula günler kala, her yere uğrayıp fikir alış verişinde bulunuyoruz. Projelerimizden detaylar vererek taraftarımızdan destek almaya çalışıyoruz. Bu akşam 5 ayrı yere uğradık Gülbahçe, Zaferspor iftarı,  Elmasbahçe, Zafer Mahallesi ve Görükle. Gidemedigimiz yetişemediğimiz yerler oluyor lütfen kusura bakmasınlar, gönül koymasınlar, telafisini en kısa sürede yapacağız" dedi. 

12 kapının sponsoru hazır

Bozdemir, Zaferspor'un iftar yemeğinde "Yönetim kurulumuzda bulunan 12 arkadaşımızda seçildiğimiz takdirde stadyumumuzda bulunan kapılara sponsorluk anlaşması yaparak kulübümüze katkı sağlayacaklar" dedi.

Abdullah Avcı ile görüşmelerimiz devam ediyor

Taraftarlardan gelen Abdullah Avcı sorusuna ise; "Abdullah Hoca ile 10 gün önce bir görüşme yaptık, dün yeniden telefonla bir görüşme gerçekleştirdik. Ancak kendisi halen Başakşehir Kulübünün Teknik Direktörü, gerçekleşecek olan kongre sonrası kendisiyle bir görüşme daha yapacağız, şuan için kongrenin sonuçlanmasını bekliyoruz. Kongre sonrası son bir görüşme daha yapacağız görüşme sonrası anlaşamazsak diğer hocalarımızla görüşüp, kampa kadar hem Teknik Direktör hemde yeni transferlerimizi yetiştirmek istiyoruz" dedi.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'A BURSA YILDIRIM BELEDİYESİ'NDEN DESTEK
Yayınlanma 22 Mayıs 2018, Salı 21:30:03
BursaspordaBugün