'BİZE OYUN KURALLARINI ÖĞRETİN'


Yayınlanma 04 Mart 2015, Çarşamba 21:28:24
Güncelleme 04 Mart 2015, Çarşamba 21:28:24
BursaspordaBugün

Tecrübeli çalıştırıcı maç sonrası habercilerin karşısına çıktı. Güneş, "Sayın Yusuf Namoğlu'ndan rica ediyorum bize oyun kurallarını yeniden anlatsınlar. Biraz öğrenelim de ona göre oynayalım" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Bursaspor kendi evinde konuk ettiği Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 90 dakikasında Bursaspor'lu futbolcu Volkan Şen kırmızı kartla oyun dışı kalırken hakem İlker Meral maç boyunca 7 kez sarı kartına başvurdu.

İLKER MERAL BU MAÇA HAZIR DEĞİLDİ

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise "Bugün kazanmak istiyorduk. O niyetle sahaya çıktık. Ancak rakip daha diriydi. Buna rağmen ilk yarı 4, ikinci yarı 3 pozisyonumuz vardı. Golleri bulabilirdik buna rağmen rakibe şans verdik. Ve berabere kaldık.dedi

Güneş maçın hakemi İlker Meral'in maça hazır olmadığını belirterek "Sayın Yusuf Namoğlu'ndan rica ediyorum bize oyun kurallarını yeniden anlatsınlar. Biraz öğrenelim de ona göre oynayalım. Bizim buradaki Çaykur Rize Maçında 4 penaltı pozisyonunda hiç birini vermediler. Mesela bugün Benim oyuncum hata yapıyorsa at ben buna bir şey demiyorum Ancak rakip oyuncuda hata yapıyorsa onu da at. Bana göre İlker Meral bu maça hazır değildi. Oyun dışında kaldı. Oyunun akıcılığını bozdu. Buna rağmen iki takımda oyun oynamaya çalıştı. Gosso'nun pozisyonunu görmeyen yan hakem, Volkan'ın pozisyonunda devreye giriyor demek ki görüyorsun o zaman bir önceki pozisyonda da devreye gir müdahale et böyle olunca bende ister istemez art niyet seziyorum.diye konuştu

AVANTAJLI SONUCU ALDIK

Maçın ardından Konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Her iki takımın futbolcularını da kutluyorum.

Futbolda sertliği severim ama keşke kırmızı kart olmasaydı.Biz rotasyonla oyuna çıktık. 8-9 futbolcumuzu oynatmadık. İlk devre oyun planımız tuttu. Bursaspor'un forvet hattını durdurup sonra sonuca gitmek istedik. Bir tane direkten dönen topumuz var. İkinci yarıya da yürekli başladık. Golü bulduk ve ardından gol yedik. 1-1 olduktan sonra bir kaç pozisyon oldu atabilirdik de yiyebilirdik de. Bize soracak olursanız avantajlı sonucu aldık."diye konuştu.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH HAKEMLERE BOYUN EĞMEYE DEVAM EDİYOR!
Yayınlanma 04 Mart 2015, Çarşamba 21:28:24
BursaspordaBugün