BİRİLERİNE MAALESEF ANLATAMADIM


Yayınlanma 19 Haziran 2019, Çarşamba 04:30:02
Güncelleme 19 Haziran 2019, Çarşamba 04:30:02
BursaspordaBugün

Faruk Çelik 'Bursaspor için eski yöneticiler, iş dünyası, Ticaret Sanayi Odası olarak, Vali beyin çatısı altında bir oluşum sağlama fikrini gündeme taşıdım. Bu oluşum herkesin el ele verdiği bir oluşum olacaktı fakat gerçekleşmedi' dedi. 

Olağanüstü Genel Kurul öncesi Bursaspor camiasında en çok ismi konuşulanlardan biri eski Bakan Faruk Çelik'ti. Başkanlık için ismi dillendirilen, hatta aday çıkarmaya uğraş verdiği konuşulan Faruk Çelik,önceki gün akşam katıldığı bir televizyon programında Bursaspor'la ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

Çelik 'Bursaspor, Bursa'nın en büyük markası ve o yüzden içinde bulunduğu durum bizi çok üzüyor. Bir siyasetçi olarak Bursaspor'un Süper Lig şampiyonu olduğu süreçte de kulübümüze ciddi desteklerimiz olmuştu. O destek bugün de devam edecek.' dedi.

DESTEK VERELİM

Bursaspor için herkesle toplantılar yaptığını ifade eden Çelik 'Yaşanılan bu sıkıntılı süreçte benim 'Başkan' olmam yönünde istekler geldi. Ben de başkanlıktan ziyade Bursasporlu eski yöneticiler, iş dünyası, Ticaret Sanayi Odası olarak, Vali beyin çatısı altında bir oluşum sağlama fikrini gündeme taşıdım. Bu oluşum herkesin el ele verdiği bir oluşum olacaktı. Fakat birilerine maalesef anlatamadım. Bugün bir arkadaşımız aday oldu. Bizlere düşen görev o arkadaşımızı da desteklemek olacaktır. İnanıyorum ki Bursaspor'da hak ettiği Süper Lig'e bu sezon tekrar çıkacaktır' diye konuştu. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
VAR AMA YETMEZ!
Yayınlanma 19 Haziran 2019, Çarşamba 04:30:02
BursaspordaBugün