BİRAN ÖNCE TOPARLANALIM


Yayınlanma 27 Şubat 2017, Pazartesi 07:32:58
Güncelleme 27 Şubat 2017, Pazartesi 07:32:58
BursaspordaBugün

Başkan Ali Ay teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelerek Bursaspor'u hak ettiği yere getirmek için toparlanmalarını istedi.

Kasımpaşaspor deplasmanında alınan 4-0'lık mağlubiyetin dönüş yolculuğunda taraftarla yaşanan gerilimin ardından Bursaspor'da yaralar sarılmaya çalışılıyor. Teknik Direktör Mutlu Topçu'nun verdiği 1 günlük iznin ardından Özlüce Tesisleri'nde toplanan yeşil beyazlılar, yönetimin isteğiyle basına kapalı yapılan antrenmanda salonda kısa bir çalışma yaptı. Oldukça moralsiz oldukları belirtilen Bursasporlu oyuncular önce kendi aralarında bir toplantı gerçekleştirdi.

Tesislerde toplandılar

Daha sonra Başkan Ali Ay, oyuncularıyla tesislerde bir toplantı yaptı. Başta Kaptan Harun Tekin olmak üzere tüm oyunculara geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Ali Ay'ın son durum hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Bu toplantıda yaşananlardan dolayı oldukça üzgün olduğunu belirten Ay, biran önce bu takımı ligde hak ettiği yere getirmek için herkesin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini ifade ettiği belirtildi.


Kaynak: Olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ÖZLÜCE'DE SICAK SAATLER
Yayınlanma 27 Şubat 2017, Pazartesi 07:32:58
BursaspordaBugün