BİR YILDIZ GİBİ PARLIYOR


Yayınlanma 21 Aralık 2019, Cumartesi 04:12:21
Güncelleme 21 Aralık 2019, Cumartesi 04:12:21
BursaspordaBugün

Bursaspor'un genç yeteneği Ali Akman, performansıyla herkesi kendine hayran bırakıyor.

17 yaşındaki gelecek vadeden genç golcü, Erzurumspor'la oynanan kupa maçında yaptığı ‘duble' ile bir kez daha manşetlere çıktı... Ali, yeni teknik direktör İbrahim Üzülmez'e de ‘buradayım' mesajı verdi. 

Bursaspor'un genç yeteneği Ali Akman, henüz 17 yaşında olmasına rağmen attığı gollerle hem Türkiye'de hem Avrupa takımları tarafından takip ediliyor. Her geçen gün daha da adından söz ettiren ‘17'lik çocuk' Erzurumspor'la oynanan kupa maçında yaptığı ‘duble' ile geleceğin yıldızlarından biri olacağının sinyallerini verirken yeni hoca İbrahim Üzülmez'e ‘buradayım' mesajı gönderdi. Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda turu kaybetse de, bir kez daha Ali Akman'ı kazandı. 

9 MAÇTA 7 GOL ATTI 

Erzurumspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında attığı iki golle dikkatleri üzerine çeken, Ali Akman, ligde sadece biri ilk 11 olmak üzere 5 maçta 2 gol, kupada da yine biri ilk 11 olmak üzere 4 maçta 2 gol attı. Bu sezon toplam 9 maçta, 7'sinde sonradan girmesine rağmen 4 gol kaydeden Timsah'ın en genç golcüsü Ali Akman, kariyeri boyunca ise 145 maça çıktı. Genç yetenek, bu maçlarda ise 132 gol kaydederek ön plana çıkarken, milli formayı da çeşitli yaş kategorilerinde terletti. 

HEDEFİ AVRUPA

Daha şimdiden attığı gollerle hem Türkiye'de hem Avrupa takımları tarafından takip edilen genç golcü, performansı böyle devam ettiği takdirde büyük takımların gözdesi haline gelecek. Hedefinin bir gün Avrupa'da oynamak olduğunu her platformda dile getiren 17'lik yeteneğin gönlünde Liverpool yatıyor. Aldığı zamanı en iyi şekilde değerlendirmek istediğini vurgulayan genç santrfor, “Daha iyi olmak ve kendimi gösterme için var gücümle çalışıyorum Bursaspor'da çok iyi işler yaptıktan sonra kesinlikle Avrupa'ya gitmek, Türkiye'yi ve Bursa'yı gururlandırmak istiyorum” dedi.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ALLERİK FREEMAN AYRILDI
Yayınlanma 21 Aralık 2019, Cumartesi 04:12:21
BursaspordaBugün