BİR TEK O KALDI!


Yayınlanma 13 Mart 2018, Salı 04:30:03
Güncelleme 13 Mart 2018, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün

Ligde alt sıralarda yer alan takımların hepsi teknik direktör değiştirdi, Bursaspor'dan ise ses çıkmadı.

Paul Le Guen en çok sabredilen teknik direktör oldu. Düşme hattında yer alan Alanyaspor, Gençlerbirliği, Antalyaspor, Osmanlıspor ve Konyaspor değişikliklerde lige tutunmaya çalışıyor. 

Spor Toto Süper Lig'de kalan 9 haftada gerek şampiyonluk, gerekse küme düşme hattında neler yaşanacağı merak ediliyor. Bursaspor açısından ligde işlerin iyi gitmediği bir gerçek...

2018 yılındaki tek galibiyetini Kayserispor'dan alan ve kötü gidişatın önüne bir türlü geçemeyen yeşil beyazlılar'da Teknik Direktör Paul Le Guen'in koltuğu iyice sallanmaya başladı. İşin ilginci ligde alt sıralarda yer alan takımların hepsi teknik direktör değiştirirken, hatta 3.kişiler bile iş başı yaparken, 
Bursaspor'dan bu konuda yaprak kımıldamadı.

G.BİRLİĞİ'NİN ÖYKÜSÜ 

Ligde 13.sırada yer alan Aytemiz Alanyaspor şuan 3.teknik direktörüyle çalışıyor. Sezona Saffet Susiç'le start veren ardından Hikmet Karaman'ı takımın başına getiren Akdeniz temsilcisi gerçek çıkışı Mesut Bakkal'la yakaladı. Ümit Özat'la yola devam eden Gençlerbirliği'nin ise ilginç bir öyküsü var.

Sezona Özat'la başlayan ardından Mesut Bakkal'la devam eden Başkent temsilcisi, Ümit Özat'ı 2.kez göreve getirerek herkesi şaşırtmıştı. 

ŞİMDİ SERGEN GÖREVDE

Brezilyalı teknik direktör Leonardo'nun istenileni verememesi sonucu Hamza Hamzaoğlu'yla anlaşan Antalyaspor ise şuan yıldızlarını kaybetmesinin sıkıntısını yaşıyor. Bursaspor'un geçtiğimiz hafta kaybettiği Osmanlıspor ise 25 haftayı Bülent Uygun ve İrfan Buz'la geçirdi.

Atiker Konyaspor da sezona Mustafa Reşit Akçay'la başlamış, Mehmet Özdilek'le devam etmişti. Yeşil beyazlılar'da şuan görevde Sergen Yalçın bulunuyor. Ligde üst sıralarda bulunan Galatasaray, Trabzonspor ve Malatyaspor'da hoca değişikliğine giden diğer takımlar oldu. 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BİR TAKIMLA BU KADAR OYNANMAZ
Yayınlanma 13 Mart 2018, Salı 04:30:03
BursaspordaBugün