BİR TAKIMLA BU KADAR OYNANMAZ


Yayınlanma 13 Mart 2018, Salı 04:30:02
Güncelleme 13 Mart 2018, Salı 04:30:02
BursaspordaBugün

Bursaspor, ligin ikinci yarısında 2 hafta üst üste aynı 11'le sahaya çıkmadı, sistem sürekli değişti .

Timsah neden mi çöktü işte kanıtı...Orta alan ve kanatlarda bir hafta birisi oynadı, diğer hafta başkası. Camiayı tatmin eden Beşiktaş ve Kayserispor maçlarından sonra bile 11 değişti. 

Bursaspor'da yaşanan düşüşün ana nedenlerinden birtanesi kadrodaki istikrarsızlık olarak gösteriliyor. Devre arasında Shehu, Moussa Sow, John Bostock, Alper Ademoğlu ve Grozav'ı renklerine katan yeşil beyazlılar ligin ikinci yarısında üst üste 2 maç aynı 11'le sahaya çıkmadı.

 8.haftadaki Başakşehir randevusunda  orta alanı Agu, Badu ve Batalla'dan oluşturan Teknik Direktör Paul le Guen, kanatlarda Delarge ile Kembo'yu oynatmış, Sow ise forvette yer almıştı. 

ALANYA MAÇI FACİA

1 hafta sonraki Alanyaspor maçında ise bambaşka bir kadro sahadaydı. Batalla'nın sakatlığı nedeniyle oynamadığı maçta orta alan Agu, Grozav ve Yusuf Erdoğan'dan oluşmuş, forvette ise Stancu ve Sow birlikte görev yapmıştı. Yeni transfer Shehu ise stoperde 3'lü savunmada Titi ve Ekong'la birlikte oynamıştı. 2-2 sona eren Beşiktaş karşısında ise 4-2-3-1 sistemi benimsenmişti. Göbek Shehu, Badu ve Bostock'tan oluşurken, kanatlarda Delarge ile Yusuf, forvette ise Stancu şans bulmuştu ve bu kadro tutmuştu. 

AKHİSAR'I HATIRLAYIN

Ancak Teknik Direktör Paul Le Guen 1 hafta sonra Akhisar karşısında Jires Kembo'yu 11'e almış, Dzon Delarge'yi ise yedek kulübesine çekerek şimşekleri üzerine çekmişti. 22.haftadaki Malatyaspor maçında orta alan bu kez Agu, Bostock ve Batalla'dan oluşurken, Delarge yine 11'e geri dönmüştü.

5-0'lık hezimetle sonuçlanan Galatasaray karşılaşmasında ise Joshua John sürprizi yaşanmıştı. O randevuda Barış Yardımcı'yı da kulübeye çeken Paul Le Guen, savunmanın sağında Shehu'yu oynatmıştı. 

SÜREKLİ KADROYLA OYNADI

Tek galibiyetin alındığı Kayserispor mücadelesinde Beşiktaş maçındaki gibi 4-2-3-1 düzeni benimsenmiş, kanatlarda Yusuf ve Kembo ikilisini forma giymişti. Shehu, Bostock ve Batalla'dan oluşan orta saha iyi bir maç çıkarmış fakat Teknik Direktör Paul Le Guen, Osmanlıspor karşısında bu 11'i bozarak Bostock'un yerine Agu'yu sahaya sürmüştü.

Ligin ikinci yarısında üst üste 2 maç aynı 11'le sahaya çıkmayan ve sürekli sistem değiştiren Bursaspor'un neden başarısız olduğu ise bu tablodan açık bir şekilde ortaya çıkıyor. 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BÜTÜN SORUMLULUK BENDE
Yayınlanma 13 Mart 2018, Salı 04:30:02
BursaspordaBugün