BİR MUCİZE GERÇEKLEŞİR Mİ?


Yayınlanma 14 Temmuz 2020, Salı 08:20:04
Güncelleme 14 Temmuz 2020, Salı 08:20:04
BursaspordaBugün

Hatayspor'un Süper Lig'e yükselmesinin ardından son haftada 4 ekipten biri daha Süper Lig vizesi alacak. 4 takım arasında bir mucizeye ihtiyacı olan Bursaspor da yer alıyor.

59 puanlı Erzurumspor, 58 puanlı Adana Demirspor, 57 puanlı Akhisarspor ve 56 puanlı Bursaspor ikinci sıra için iddiasını sürdürüyor. Erzurumspor, son hafta evinde Ümraniyespor'u mağlup etmesi halinde geçen sezon veda ettiği Süper Lig'e dönecek. Mavi Beyazlılar'ın olası puan kaybında takipçilerinin alacağı sonuçlar ikinciyi belirleyecek. Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükselebilmesi için Erzurumspor'un puan kaybetmesi ve Mavi Lacivertliler'in galip gelmesi gerekiyor. Sezon sonunda Erzurumspor, Adana Demirspor ve Bursaspor arasındaki puan eşitliklerinde Mavi Lacivertliler rakiplerini geride bırakacak.

Akhisarspor'un Süper Lig vizesi alabilmesi için Erzurumspor'un yenilmesi, Adana Demirspor'un puan kaybetmesi ve Akhisarspor'un kazanması gerekiyor. Sezon sonunda B.B. Erzurumspor ile Akhisarspor'un aynı puana gelmeleri halinde üst sırada yer alacak ekibi genel averaj belirleyecek. Büyükşehir Belediye Erzurum'un 13, Akhisarspor'un 9 averajı bulunuyor. Bursaspor'un Süper Lig'e yükselebilmesi için Erzurumspor ve Adana Demirspor'un yenilmesi, Akhisarspor'un en fazla 1 puan almasının yanı sıra genel averajda Erzurumspor'u geçmesi gerekiyor. Bursaspor son haftaya 10, Erzurum ise 13 averajla giriyor.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
1.LİG’DE SON HAFTA AÇIKLANDI…
Yayınlanma 14 Temmuz 2020, Salı 08:20:04
BursaspordaBugün