BİR İLK NEDEN OLMASIN


Yayınlanma 20 Aralık 2018, Perşembe 04:30:06
Güncelleme 20 Aralık 2018, Perşembe 04:30:06
BursaspordaBugün

Kendisinden üst sıralara yer alan takımlara karşı bu sezon kazanamayan Bursaspor, Malatyaspor karşısında siftah yapmak istiyor.

Puan cetvelinde 10'uncu sırada bulunan Bursaspor, aldığı 4 galibiyeti de alt sıralardaki takımlardan elde etti.Dikkat çeken ayrıntı ise yeşil beyazlı takımın bu galibiyetleri puan cetvelinde altında bulunan takımlara karşı alması oldu. Bursaspor, ilk 9 basamaktaki hiçbir takımı yenemedi. Timsah, şu anda 11'inci sırada bulunan Ankaragücü'nü, 14'üncü sırada bulunan Alanyaspor'u, 15'inci sırada bulunan Akhisarspor'u ve 16'ıncı sırada bulunan Erzurumspor'u devirdi. 

RAKİP ZORLU 

Bursaspor pazar günü sahasında aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Erol Bulut yönetimindeki Malatyaspor'la karşılaşacak. Yeşil beyazlılar, 2.'lik koltuğuna oturan sarı kırmızılılar'ı yenerse eğer bu sezon bu anlamda bir ilki yaşamış olacak. Bu arada aldığı beraberlikle dikkat çeken Samet Aybaba'nın sahada 8 kez rakipleriyle yenişemedi. Timsah,  bu özelliğiyle Çaykur Rizespor'dan sonra ligde en çok berabere kalan takım oldu.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BİLETLER BUGÜN SATIŞTA
Yayınlanma 20 Aralık 2018, Perşembe 04:30:06
BursaspordaBugün