'BİR GALİBİYET YETERLİ DEĞİL'


Yayınlanma 04 Mart 2018, Pazar 04:30:03
Güncelleme 04 Mart 2018, Pazar 04:30:03
BursaspordaBugün

Başkan Ali Ay, Kayserispor galibiyetinden dolayı takımı kutladı, Osmanlıspor maçını işaret etti.

'Üzerimizdeki baskıyı attık' diyen Başkan Ay, 'Bundan sonra daha iyi sonuçlara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bir daha aynı sıkıntıları yaşamak istemiyoruz' ifadelerini kullandı.


Bursaspor Başkanı Ali Ay, Kayserispor karşısındaki galibiyetin 9 haftadır 3 puan alamayan takım adına çok önemli olduğunu vurguladı. Kayserispor karşısında oynanan oyundan dolayı futbolcularını kutlayan Ay, 'Üzerimizdeki baskı ve stresi atmamız açısından önemli bir galibiyetti. Bir hafta süresince iyi hazırlandık. Oyuncular sahadaki performanslarıyla da bunu gösterdiler. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık' diye konuştu.

Hedef Osmanlıspor

Başkan Ay, ligde 9 hafta kazanamamanın teknik heyet ve oyuncular üzerinde büyük bir baskı oluşturduğuna da dikkat çekerek, 'Bundan sonra daha iyi sonuçlara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bir daha aynı sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Sonuçta bir galibiyet aldık ama bu yeterli değil. Önümüzde Osmanlıspor maçı var. Bu galibiyetin daha anlamlı olması için Osmanlıspor deplasmanından da galibiyetle dönmeliyiz' diye konuştu.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İSTEYİNCE OLUYORMUŞ
Yayınlanma 04 Mart 2018, Pazar 04:30:03
BursaspordaBugün