BİR BİLETTEN DAHA FAZLASI...


Yayınlanma 27 Mayıs 2015, Çarşamba 08:57:33
Güncelleme 27 Mayıs 2015, Çarşamba 08:57:33
BursaspordaBugün

Bursaspor ile Galatasaray arasında 3 Haziran Çarşamba günü Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak Türkiye Kupası finali biletlerine Yeşil Beyazlı taraftar adeta akın etti. İnternetten satılan biletler 10 dakikada tükenirken, bugün 09.30’da Kültürpark gişeleri önünde uzun kuyrukların oluşması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası finaline bir hafta kala satışa çıkan biletlere büyük ilgi var. Bursaspor ile Galatasaray arasında 3 Haziran Çarşamba günü Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak maçın internet satışı dün başladı. Yeşil Beyaz sevdalıları internetten satılan biletleri 10 dakikada tüketti. Bursaspor taraftarına ayrılan biletlerin büyük çoğunluğu ise bugün gişelerden satışa sunulacak.

TİMSAH’A 10 BİN 862

Kültürpark gişelerinden bugün saat 09.30’dan itibaren satışa çıkacak biletlere Bursaspor taraftarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Bursaspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada da Yeşil Beyazlı taraftarlara kapalı tribünün bir kısmı, kapalı kale arkası tribününün tamamı ile maraton tribününün bir kısmı olmak üzere toplam 10 bin 862 bilet ayrıldığı kaydedilmişti.

BİLETLER 50, 100, 150 TL

Görülen o ki Bursaspor taraftarına bu sayı da yetmeyecek. İddialara göre Yeşil Beyaz sevdalıları, satışının tamamını internet üzerinden gerçekleştiren Galatasaray tribünü biletlerine gözünü dikmiş durumda. Bursasporlu taraftarlar sosyal medyadan yaptıkları açıklamalarla, Sarı Kırmızılılara ayrılan taraftan da bilet aldıklarını iddia ettiler. Bu arada bilet fiyatları, kapalı tribün 150, maraton tribünü 100, kapalı kale arkası tribünü ise 50 lira olarak belirlenmişti.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ANDROİD UYGULAMAMIZI YÜKLEDİNİZ Mİ?
Yayınlanma 27 Mayıs 2015, Çarşamba 08:57:33
BursaspordaBugün