BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALMADIM


Yayınlanma 03 Haziran 2015, Çarşamba 23:50:23
Güncelleme 03 Haziran 2015, Çarşamba 23:50:23
BursaspordaBugün

Şenol Güneş, Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından, "Yenildik, üzgünüz ama başımız eğik değil." dedi.

Başarılı teknik adam, şunları söyledi; "Oynadığımız maç sonunda baktığımızda üzgünüz. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Tecrübe farkı ön plana yine çıktı. Kötü oynarken oyunu soğutup yöneten Galatasaray, hamle yapıp iyi oynamaya çalışan bir Bursaspor. Pozisyon bulmasına rağmen pozisyonları değerlendiremedik. Ben bütün oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bugün hepimiz üzgünüz ama başımız eğik değil. Futbol adına iyi şeyler yapmaya çalıştık. Ama iyi oynarken rakip zaten etkili, kötü oynarken oyunu soğutuyor. Biz bunu yapamadık. Oyuncularımızın tecrübelerini geliştirmek gerekiyor. Bugün üzülmemeleri gerekiyor. Hem gol atarken hem gol yerken hatalarımız oldu. Yediğimiz gollere bakıldığı zaman atak yaparken yaptığımız hatalarla yediğimiz goller. Direğe vuranlar, gollerin kaçmasının dışında rakibin oyunu yoktu ilk yarıda. Taraftar adına üzgünüm. Çünkü onara kupa vermemiz gerekiyordu. Sonuçta kupayı kaybettik, ligde de 6. olduk. Kendimizi başarısız addediyorum. Kadro derinliğinden çok hatalarımız olduğu zaman bunları yaşarsınız. İstanbul'da da Galatasaray'a karşı 2-0'dan 2-2 bitti. Tecrübe bu. Oyuncuyu soğutmak gerekiyor. Büyük kulüpler bu konuda avantajlıdır. Aynı şeklide biz öne geçsek zaman geçirsek iki tane kırmızı kart görürdük. Çünkü o yeteneğimiz, oyunu soğutma yeteneğimiz yok. Bunlar hep tecrübe işte. Bizim sıkıntımız var. Sezona başlarken formsuz başlangıç, daha sonra hedefi büyütünce, yapılacak en küçük yanlışta eleştir i de geliyor. Hocaya bakış açısı da farklı olur. Bursaspor'un lige başlarken sıkıntıları, ortalarda ve daha sonralarda oyun düzeyi neticeye yansımadı. Bir eksiklik vardı. O eksiklik de tecrübeydi."

"BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALMADIM"

Tecrübeli teknik adam, kendisinin takımda kalıp kalmayacağı yönünde kararının sorulması üzerine, şunları dile getirdi: "Ben Bursaspor'la ilgili düşüncelerimi ilk geldiğimde de söyledim. Eldeki oyuncuların tutulmasını istedim. Bunu söyledim. Ben bugün yarın anlaşmaya imza atsam yine aynı şeyi söyleyeceğim. Bu olmadan bir şey konuşmak bir şey değil. Bana tekliflerin olması önemli değil başka takımlardan. Beşiktaş'ın adı geçti, öyle bir teklif almadım. Ben kalsam da kalmasam da bunlar önemli, bunları söyledim. Ekonomimiz ne, kadromuz ne, ne planlıyorsunuz, nereye gitmek istiyorsunuz, bütün bunları başkanla konuştuk. Benim kalıp gitmemden çok, buradayken elimden geleni yapmaya çalıştım. Onun için üzgünüm. Daha üstte olmamız gerekiyordu onun için üzgünüz. Ben gittiğimiz zamanda bir hocanın bunları yapması gerekiyor. Gitsem de söyleyeceğim, kalsam da söyleyeceğim."





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TARAFTARININ İSYANI
Yayınlanma 03 Haziran 2015, Çarşamba 23:50:23
BursaspordaBugün