BEŞİKTAŞ MAÇINA KADAR BU İŞ BİTECEK


Yayınlanma 20 Ağustos 2017, Pazar 11:08:14
Güncelleme 20 Ağustos 2017, Pazar 11:08:14
BursaspordaBugün

Bursaspor yönetimi, Herhani için bugün Portekiz'e gidiyor...

Portolu oyuncu tüm şartlar zorlanacak. Savunmanın sağı için ise Juventus'tan Stephan Lichtsteiner gelmekten vazgeçince rota Olympiakos'tan Diogo Figueiras ve Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz'a döndü.


Transferde atağa kalkması beklenen Bursaspor'da cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçına kadar somut adımların atılması bekleniyor. Kanatlar için uzun süredir arayış içerisinde olan yeşil beyazlılar, Porto'da forma giyen Hernani için girişimlerini hızlandırdı. Bu doğrultuda yönetici Hasan Parlakay, bugün Portekiz'e giderek gerek oyuncuyla gerekse kulübüyle masaya oturacak. Porto'da forma şansı bulamayan 25 yaşındaki oyuncunun Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor.


PAUL LE GUEN'İN TERCİHİ


Porto'yla 2019 yılına kadar anlaşması bulunan Portekizli futbolcu geçen sezonu Vitoria Guimaraes'te kiralık olarak geçirmişti. Yeşil beyazlılar savunmanın sağı için de alternatifleri belirtildi. Juventus'tan Stephan Lichtsteiner'le temasa geçen ancak olumlu cevap alamayan Bursaspor, rotayı Olympiakos'tan Diogo Figueiras ile Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz'a çevirdi.


KİRALIK OLACAK


Olympiakos'ta forma giyen 26 yaşındaki Diogo Figueiras için Bursaspor yönetiminin Yunanistan temsilcisine teklif yaptığı öğrenildi. Piyasa değeri 3 milyon Euro olan tecrübeli futbolcunun transferinin kiralık olarak gerçekleşebileceği bildirildi. Bu arada Bursaspor, Gençlerbirliği'nde mutsuz olduğu öne sürülen Ahmet Oğuz'u da takibine aldı. Savunmanın sağında görev yapan 24 yaşındaki oyuncunun Başkent ekibiyle 2019 yılına kadar anlaşması bulunuyor.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'A FRANSIZ SAĞ KANAT!
Yayınlanma 20 Ağustos 2017, Pazar 11:08:14
BursaspordaBugün