BERAT JONATHAN GÜN SAYIYOR


Yayınlanma 26 Nisan 2017, Çarşamba 08:14:27
Güncelleme 26 Nisan 2017, Çarşamba 08:14:27
BursaspordaBugün

Sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çeken genç kramponun İngiltere'de yaşayan ailesi başkan Cem Öztürk'le yemekte bir araya geldi. Dün tatil için İngiltere'ye giden Berat Jonathan, yeni sezon öncesi Bursaspor'un yapacağı kampa katılmak için gün sayıyor.

Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa'ya ara transfer döneminde Fethiyespor'dan transfer edilen Berat Jonathan Ustabaşı, attığı gollerle takımın ligde kalmasında büyük pay sahibi olurken, sergilediği futbolla da milli takım kurmaylarının dikkatini çekmeyi başarmıştı. 3 Lig karmasına seçilen 23 yaşındaki futbolcu, yeni sezon öncesi Bursaspor'un hazırlık kampına katılmak için gün sayıyor. Kolunun kırılması nedeniyle ligin ikinci yarısında takımında sadece 11 maçta görev alabilen Berat Jonathan Ustabaşı, 6 kez fileleri havalandırma başarısı göstermişti.

CEM ÖZTÜRK'E TEŞEKKÜR ETTİ

Berat Jonathan Ustabaşı'nın İngiltere'de yaşayan ailesi önceki gün Türkiye'ye geldi. Anne Carla ve baba Coşkun Ustabaşı hem oğullarıyla hasret giderdi hem de Bursa'yı tanıma fırsatı buldu. Ustabaşı ailesi Minareli Çavuş Tesisleri'ni ve İbrahim Yazıcı Arena'yı gezdi. Kulüp Başkanı Cem Öztürk'ün yemek davetine katılan Berat Jonathan'ın babası Coşkun Ustabaşı, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı başkan Cem Öztürk'e teşekkür etti. Kart cezası nedeniyle son maçta forma giyemeyecek Berat, ailesiyle birlikte İngiltere'ye döndü. Genç krampon 1 ay sonra Bursa'da olacak.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BATALLA İKİNCİ YARI FORMSUZ
Yayınlanma 26 Nisan 2017, Çarşamba 08:14:27
BursaspordaBugün