BAYRAM DEĞİL CİDDİYET ZAMANI


Yayınlanma 04 Mart 2019, Pazartesi 04:30:03
Güncelleme 04 Mart 2019, Pazartesi 04:30:03
BursaspordaBugün

Sivasspor galibiyetini unutup kalan 10 haftaya odaklanmak gerekiyor.

Alt sıralardaki takımlar arasında puan farkı iyice azalmış durumda. 27 puana ulaşan Bursaspor için artık her maç final niteliğinde. Samet Aybaba ve öğrencilerinin aynı ciddiyetle işe sarılması şart. 

Sivasspor karşısında elde ettiği galibiyetle biraz olsun morallenen Bursaspor için tehlike sinyalleri çalmaya devam ediyor. Puanını 27'ye çıkaran yeşil beyazlılar, haftayı 15.basamakta tamamladı. Dün Konyaspor deplasmanından puan çıkaran Göztepe'yle arasında 1 puan fark bulunan Timsah'ın kalan 10 haftaya odaklanmaktan başka çaresi yok. Çünkü Samet Aybaba'nın öğrencilerinin önünde oldukça zorlu bir fisktür bulunuyor. 

HER PUAN ALTIN DEĞERİNDE

Alt sıralardaki takımlar arasındaki puan farkı iyice azalırken, Bursaspor'un cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaragücü mücadelesi büyük önem taşıyor. Kalan 10 maçın hepsi kritik bir önem arzederken, yeşil beyazlı camia Teknik Direktör Samet Aybaba ve öğrencilerinden işe aynı ciddiyetle bakmasını bekliyor. Hep galibiyetin, her puanın altın değerinde olduğu sezonda  yeşil beyazlıların, deplasmanlardan da artık boş dönmemesi gerekiyor. 

DESTEK DEVAM EDECEK

Ankaragücü karşılaşmasından sonra evinde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Bursaspor, ardından Sergen Yalçın'la flaş sonuçlara imza atan Aytemiz Alanyasor'un konuğu olacak. Tabii ki, bu süreçte en büyük görevlerden biri de yine yeşil beyazlı taraftarlara düşüyor. Tıpkı Sivasspor karşılaşmasında olduğu gibi her mücadelede futbolcuları destekleme kararı alan Bursaspor sevdalıları sezon bitine kadar bu desteğe devam edecek. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AK, TEKSAS TRİBÜNÜNDE MAÇ İZLEDİ
Yayınlanma 04 Mart 2019, Pazartesi 04:30:03
BursaspordaBugün