BAŞKAN FUTBOLCULARLA GÖRÜŞECEK


Yayınlanma 09 Mayıs 2017, Salı 15:51:50
Güncelleme 09 Mayıs 2017, Salı 15:51:50
BursaspordaBugün

Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay son haftalarda alınan başarısız sonuçların nedenlerini öğrenmek için bugün futbolcularla özel görüşmeler yapacak.

Aldığı başarısız sonuçlar ile küme düşme tehlikesi yaşayan Bursaspor'da, kötü gidişin nedeni araştırılıyor. Dün yaptığı açıklamada Bursaspor taraftarlarına birlik ve sağduyu çağrısı yaptıktan sonra Deniz Yılmaz ve Yonathan del Valle'nin kadro dışı bırakıldığını açıklayan Ali Ay, bugünde Bursasporlu futbolcuların tümü ile özel görüşmeler yapacak. Bu tür konuşmanın çok daha faydalı ve sağlıklı olacağını açıklayan Başkan Ay'ın yakınlarına, "Futbolcuların alacak sorunu yok. Sorun nedir anlamış değiliz. Bu kadar başarılı olan bir takımın kötü sonuçlar almasını kabul edemiyorum. En iyisi futbolcular ile teker teker görüşmem. Bunuda ben yapacağım. Yaşanan problemleri onlara anlatıp sorunlarının ne olduğunu öğreneceğim. Buna görede önlem veya önlemler alacağım." dediği öğrenildi.

Bursasporlu bazı yöneticiler ise alınan her kötü sonuçtan sonra sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Belliki bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Bunu birlikte aşacağız. Bursaspor ruhunu herkes ortaya koymalı. Bu sezon ligde kaldıktan sonra hiç bir sıkıntı yaşanmayacak. Gereken ne ise yapılacak. Bizim taraftarlardan beklentimiz birlik ve beraberlik içersinde olmaları, provakasyonlara gelmemesi" şeklinde konuştular.


Kaynak: Sporx






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AVRUPA SENİ BEKLER HAYDİ TİMSAHIM!
Yayınlanma 09 Mayıs 2017, Salı 15:51:50
BursaspordaBugün