BAŞKAN AY'DAN PRİM AÇIKLAMASI


Yayınlanma 19 Eylül 2016, Pazartesi 08:37:19
Güncelleme 19 Eylül 2016, Pazartesi 08:37:19
BursaspordaBugün

Fenerbahçe galibiyeti sonrası primlerin 15’er bin liradan 30’ar bin liraya çıkması camianın tepkisini çekmişti. Konuya Başkan Ali Ay açıklık getirdi. Ali Ay, üç İstanbul takımı karşısında elde edilen galibiyetlerde futbolculara farklı prim ödediklerini açıkladı.

Son dönemde Bursaspor’un elde ettiği kritik galibiyetlerin ardından yöneticilerin soyunma odasına girişleri beraberinde prim artışlarını da getirdi. Erkan Körüstan yönetimiyle başlayan bu uygulama, Ali Ay döneminde de devam etti. O dönemde bazı maçlarda primler ikiye katlanırken, yöneticiler de soyunma odasında oyuncularla birlikte galibiyet sevincine ortak olmuşlardı. Aynı uygulama bu yıl da sürüyor. Fenerbahçe galibiyeti sonrası Kadıköy’de soyunma odasında 15’er bin lira olan prim 30’ar bin liraya katlandı. Bu durum kulübün maddi sıkıntıda olması sebebiyle camiadan tepki gördü. Bu gelişmeler üzerine basın sözcüsü Suat Paçacı da kendi Twitter hebasından ‘Prim sistemi sezon başında ne yazıldıysa o, ekstra bir artış yok’ açıklamasında bulundu.

SEZON BAŞINDA ALDIĞIMIZ KARAR

Konuyla ilgili Bursaspor Başkanı Ali Ay Bursa Hakimiyet’e konuştu. Futbolcuların Kadıköy’de önemli bir başarıya imza attıklarına vurgu yapın Ali Ay, “Bazı maçlar vardır farklılık gösterir. İstanbul’daki maç da öyle oldu. Oyuncularımız önemli bir başarıya imza attı. Sezon başında şöyle bir karar almıştık. İstanbul takımlarına (Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray) prim uygulansın dedik. Bizim normal primimiz galibiyetlerde 15’er bin TL. Ama takımımız İstanbul takımlarını yendiği zaman bunu ikiye katlayalım diye sezon başında konuştuk. Bu nedenle diğer kulüpler karşısında elde ettiğimiz galibiyetlerde oyunculara verdiğimiz primlerle üç İstanbul takımını yendiğimiz zaman uygulanan prim sistemi farklılık gösteriyor” diye konuştu.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KUPA MESAİSİ BAŞLIYOR
Yayınlanma 19 Eylül 2016, Pazartesi 08:37:19
BursaspordaBugün