BAŞKAN AY'DAN FLAŞ TRANSFER AÇIKLAMASI


Yayınlanma 14 Ağustos 2017, Pazartesi 08:30:04
Güncelleme 14 Ağustos 2017, Pazartesi 08:30:04
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Başakşehir maçının sonrasında Sönmez Medya'nın sorularını yanıtladı. Ali Ay, takıma gereken takviyenin yapılacağını söylerken, taraftarın istediği mücadele eden cansiperane takımın ortaya çıkacağını kaydetti.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, sezonun ilk maçı sonrası oluşan tabloyu Sönmez Medya'ya değerlendirdi. Skorun kendisini tatmin etmediğini belirten Ali Ay, "Takımımızın sergilediği futbol yüzde yüz tatmin etti diyemem. Taşlar yerine oturduktan sonra takım çok daha iyi yerlerde olacak. Bunun sözünü veriyorum. Taraftarımız mücadele eden, koşan, 90 dakika cansiperane oynayan bir takım seyredecek. İnşallah yapacağımız transferlerle de çok daha iyi olacak" diye konuştu. Ali Ay, teknik direktör Paul Le Guen'in de sergilenen futboldan memnun olduğunu belirterek, Fransız çalıştırıcının maçın hemen sonrasında daha çok çalışmaları gerektiğini kendisine söylediğini diye getirdi.

40 YILLIK BURSASPORLU GİBİ

Yeni transferlerin performansını da değerlendiren Ali Ay, Mikel Agu'ya ayrı parantez açtı. Ali Ay, "Açıkçası Mikel Agu'dan bu kadar iyi bir performans beklemiyordum. Sanki 40 yıllık Bursasporlu gibi çok soğukkanlı oynadı. Daha önce Agu'yu sadece antrenmanda 5-10 dakika seyretmiştim. Ama buradaki performansını gördükten sonra hakikaten iyi bir transfer yaptığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Ali Ay, Badu'nun henüz istenilen düzeyde olmadığını işaret ederek, onun da ortaya koyduğu mücadelenin kendilerini tatmin ettiğini söyledi. Bursaspor Başkanı Ali Ay, Delarge'ın katılımı ve yapılacak takviyelerle takımın daha iyi düzeye geleceğini belirtti.

Taraftarın geçen sezonun son haftasında oynanan Trabzonspor maçında takımı protesto etmesinden sonra Başakşehir maçının ardından bu kez alkışlarla soyunma odasına göndermesine sevindiğini ifade eden Ali Ay, "Bizim taraftarımız bu. Bizim taraftarımız mücadele eden, cansiperane koşan, yani yenilse de o formanın hakkını veren futbolcu istiyor. Biz de zaten ona göre futbolcu seçiyoruz. Ona göre futbolcu transfer ediyoruz. Ben taraftarımızı tebrik ediyorum. Bunlar özlediğimiz şeyler. Keşke İstanbul'da puan alsaydık çok daha güzel olurdu. Ama kısmet değilmiş. Gelecek hafta taraftarlarımız tribünleri doldursun, özlediğimiz taraftar geriye gelsin" ifadelerini kullandı.

Astana'da oynayan Patrick Twumasi için takımının Şampiyonlar Ligi'nde Celtic ile oynanılacak maçı beklediklerini belirten başkan Ali Ay, Kazak ekibinin Twumasi'yi bu karşılaşmadan önce bırakmayacaklarını kendilerine ilettiklerini söyledi. Ali Ay, Viking kulübünün de Samuel Adengbenro konusunda parasal konularda sorun çıkardığını dile getirdi. Bursaspor Başkanı Ali Ay, transferi düşünülen oyuncuların sadece birinin alınmasının bile takıma büyük katkı sağlayacağının altını çizdi.

Portekiz'in Porto takımında forma giyen Hernani için kulübüyle temas halinde olduklarını söyleyen Ali Ay, "Biz bu oyuncuyu istiyoruz. Kulübünün karar vermesini bekliyoruz" diye konuştu. Hernani'yi Porto kulübünün kiralık olarak elden çıkarmayı düşünmediği ve oyuncuyu bonservisiyle göndermeyi planladığı ifade edildi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Slm arklar pasolig karti nasil en hizli sekilde alabilirim baswurabilcegim merkez neresi
17.-2.14-0 / 14:11
ferman
Bize iki kanat birde forwet lazim konya daki fofana gibi sahane adam
17.-2.14-0 / 08:45
kyhn


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
'TWUMASİ BİZİMLE BERABER'
Yayınlanma 14 Ağustos 2017, Pazartesi 08:30:04
BursaspordaBugün