BAŞKAN AY KESENİN AĞZINI AÇTI!


Yayınlanma 09 Haziran 2017, Cuma 07:30:04
Güncelleme 09 Haziran 2017, Cuma 07:30:04
BursaspordaBugün

Rotasını yeni sezona çeviren Bursaspor şimdiden hazırlıklara başladı. Başkan Ali Ay, "Geçen seneyi ben yaşanmamış kabul ediyorum. Bursaspor'a yakışmayacak neticeler aldık. Bu sene kesenin ağzını biraz açacağız. 7-8 transfer yapmayı planlıyoruz" dedi.

Ali Ay, "Geçen seneyi ben yaşanmamış kabul ediyorum. Hakikaten biz bu sezonu unuttuk. Çünkü Bursaspor'a yakışmayacak neticeler aldık. Ben bütün taraftarlarımızdan özür diliyorum. Hepimizin bir ders çıkarması gerekiyor. Sadece başkan ve yönetim değil, taraftarlar da, basın da, sosyal medya da... Herkesin şapkasını önüne koyması lazım. Biz de bir daha bu travmaları yaşamamak için elbirliğiyle çalışmalar yapıyoruz. Transferlerimiz olacak. Aşağı yukarı en az 7-8 tane transfer düşünüyoruz. Bu transferler de direkt oynayacak oyuncular olacak. Bu sene kesenin ağzını biraz açacağız" diye konuştu. Ali Ay teknik direktör olarak tercihlerinin yabancı antrenörden yana olduğunu belirterek, ellerinde alternatifli bir liste bulunduğunu, Robert Prosinecki ile de görüşmelerinin sürdüğünü kaydetti.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Abi kesenin ağzını aç açmasına da her sene 7-8 transfer yapıp hepsinin sezon sonu çöpe gittigini goruyoruz, alacaksan adam gibi 3-5 transfer yap bitir!
17.-2.09-0 / 08:20
Ahmet Furkan


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İŞTE PROSİNECKİ'NİN EN ÖNEMLİ TALEBİ
Yayınlanma 09 Haziran 2017, Cuma 07:30:04
BursaspordaBugün