BAŞKAN AY GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ


Yayınlanma 04 Aralık 2017, Pazartesi 18:30:03
Güncelleme 04 Aralık 2017, Pazartesi 18:30:03
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Ali Ay, takımın son durumu hakkında A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Başkanı Ali Ay; yeşil-beyazlıların yükselen grafiği, takımın hedefi ve transferler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"İkinci devre çok daha güzel bir takım olacağız"

"Biz bayağı dersler çıkardık. Dersimizi çok iyi çalıştık. Avrupa'nın en önemli hocaslarından Le Guen'i takımın başına getirdik. Transferleri yaparken scout ekibi, hocanın ve benim kararımla hareket ettik. Benim dışarıda da danışman arkadaşlarım var. Transferlerin hepsi tuttu. Çok güzel bir hava yakaladık ve takım olduk. Böyle hava da gelince doğal olarak güzel sonuçlar almaya başladık. Geçen sene de güzel sonuçlar aldık ama havayı yakalayamadık. Çok şükür şu an iyi yoldayız. İkinci devre çok daha güzel bir takım olacağız."

"23 bin ortalamaya oynayan takım sayısı çok az"

"Herhalde 23 bin ortalamaya oynayan takım sayısı çok az. Biz Konya'da 3 bin taraftara oynadık. Buradan takımlarını desteklemeye geldiler. Taraftarımız ve Bursa şehri, Bursaspor'u seviyor."

"Çok şükür iyi yoldayız"

"Biz aslında deplasmalarda da güzel oynuyorduk ama takım gittikçe iyiye gidiyor. Hocamız sistem kurdu ve yeni yeni oturmaya başladı. İç sahada taraftar ile daha da başarılı oluyoruz.

'Ertuğrul'u kazanmamız lazım. Bunun için de 3'lü sistem gerekiyor.' dedi. Aziz ve Barış da görevini yapıyor. Çok şükür iyi yoldayız."

Aziz Behich için teklif var mı?

"Şu ana kadar isimler konuşuluyor ama bize gelmiş herhangi bir resmi teklif yok. Şu an transferi düşünmüyoruz. İlk yarıyı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Şu anda transfere kafa yormuyoruz."

Fernandao-Harun Tekin takası gündemde mi?

"Bazı şeylerden biz geçen sene ders çıkardık. Takas olayını kesinlikle düşünmüyorum. Böyle bir teklif gelmedi ve şu anda onu düşünecek değiliz."

Bursaspor'un hedefi

"Biz eğer bir birliktelik sağlar ve mali tabloyu düzeltirsek bundan Bursaspor kazanır. Bursaspor'un her sene şampiyonluğa oynaması gerekir. Bu birlikteliği henüz yakalamış değiliz ve onun için de uğraş veriyoruz. Bursaspor, beşinci büyük ve şampiyon olmuş bir takım. Bu sene hedef koymuyoruz. Hedefi sene sonunda göreceğiz."

Stadyum isim hakkı

"Halkımızın biraz daha duyarlı olmasını istiyoruz. 'Anı Duvarı' yaptık ama yeteri kadar katılım olmadı. Stadyum isim hakkı için maalesef şu ana kadar başarılı olamadık. Bir ay içerisinde neticelenir diye düşünüyorum."


Kaynak: bursadabugun.com






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BİLETLER YARIN SATIŞA ÇIKIYOR
Yayınlanma 04 Aralık 2017, Pazartesi 18:30:03
BursaspordaBugün