BAŞKAN AY AÇIKLADI! DZSUDZSAK VE NECİD GİDİYOR


Yayınlanma 30 Temmuz 2016, Cumartesi 09:12:21
Güncelleme 30 Temmuz 2016, Cumartesi 09:12:21
BursaspordaBugün

Avusturya kampına devam eden Yeşil Beyazlılar’da Ali Ay, medyanın karşısına geçip, merak edilen sorulara yanıt verdi. Başkan Ay, Dzsudzsak’ın satılmak üzere olduğunu, Tomas Necid’in de durumunun gelecek hafta netleşeceğini ifade etti. Ali Ay ayrıca 5 ay oynamama ihtimali olan Emre Taşdemir’in yerine bir sol kanat oyuncusu alabileceklerini belirtti.

 Bursaspor Başkanı Ali Ay, medya karşısına geçerek kampı değerlendirdi ve merak edilen sorulara yanıt verdi. Dzsudzsak ve Necid ile ilgili görüşmelerin 3-4 gündür devam ettiğini belirten Başkan Ay; “Cumartesi (bugün) en geç pazar (yarın) Dzsudzsak işini halledeceğiz ve aşağı yukarı istediğimiz rakamda olacak. Necid’in durumu da önümüzdeki haftaya netleşir diye düşünüyoruz. Şu anda verilen paralara tamam demiş olsaydık, ikisini de satmış olurduk. Bursaspor’un menfaatlerini düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

SOL KANAT ALINACAK

Emre Taşdemir’in sakatlığına çok üzüldüğünü belirten Başkan Ay; “2 ay rehabilitasyon sürecinin ardından iyileşmezse ameliyat olacak. 5-6 ay oynayamayacak. Deniz ameliyat oldu. İnşallah Adanaspor maçına yetişecek. Merter ve Şamil iyi durumda” dedi. Başkan Ay, Emre’nin sakatlığının ardından bir sol kanat transfer etmeyi düşündüklerini belirtirken,  Umut Bulut’u düşünmediklerini açıkladı. Ali Ay, Olcan Adın ile ilgili de; “Siz ne kadar biliyorsanız, biz de o kadar biliyoruz”  ifadesini kullanmakla yetindi. 

YATARAK PARA KAZANMAYA ALIŞMIŞ

Başkan Ali Ay Bakaye Traore ile ilgili sert yorumda bulunurken, Bekir Yılmaz için ‘büyük ihtimalle gidecek’ dedi. Traore’den haber beklediklerini sözlerine ekleyen Başkan Ay; “O arkadaş yatarak para kazanmaya alışmış. Kesinlikle Traore takıma giremeyecek. Büyük ihtimalle o da gidecek. Menajeri gelecekti, gelmedi. Bursa’ya gelmesini bekliyoruz” ifadesini kullandı.

KOMBİNE İÇİN SERT MESAJ

4 bin 610 kombine alındığını ve bu rakamın çok az olduğunu söyleyen Başkan Ali Ay; “Hepsine teşekkür ediyorum. Biz maçlara kadar bekleyeceğiz. O zamana kadar kombinelerini alacak arkadaşlarımıza taraftar diyeceğiz, geri kalanına müşteri olarak bakacağız. Birkaç görüşme yaptık. 35-40 bin kombine hedefimiz var. Kombine alan taraftarlarımızın ismini televizyondan yayınlayacağız. Şehir bu isimleri görsün, kim Bursasporlu, kim değil karar versin. Ayrıca taraftar gruplarına da teşekkür ediyorum” dedi.  

Renault, Bursa Çimento’nun yanı sıra birkaç firmayla da tribünlerin isim hakkı ile ilgili görüşme yaptıklarını açıklayan Başkan Ay; “Haber bekliyoruz. Firmaların sorun çıkarmadan 300 bin Euro verip bitirebileceği bir konuydu. Locaların satışı da hiç iyi gitmiyor” dedi. Maddi anlamda düzlüğe çıkmak için federasyondan gelecek parayı beklediklerini belirten Ay; “Federasyonun vereceği bir para vardı, 15 Ağustos gibi o parayı vereceklerini söylediler. Onu alırsak sezona çok iyi bir giriş yapmış olacağız” açıklamasını yaptı.  

ÖNDE BAŞLIYORUZ

“Biz hocamızla şubat ayından bu yana bu sezonun planlamasını yapmaya başladık” diyen Başkan Ali Ay; “Amacımıza ulaştık ve kampa tam kadroyla geldik. Tam kadro gelmenin faydasını maçlar başlayınca göreceğiz. Bakıp göreceğiz ama diğer kulüplere göre 1-0 öndeyiz” açıklamasında bulundu.  

İNDİRİM YAPMAZSA CANI SAĞ OLSUN

Batalla’yla maaşında indirim yapması için bir görüşme yapmadıklarını belirten Başkan Ali Ay; “Maaş indirimi konusunda Batalla ile Bursa’da görüşeceğiz. Ancak bir zorlama yok. İndirimi isterse bizi sevindirir, olmuyorsa da canı sağ olsun” dedi. 


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
SON PROVA KARDEŞ DARMSTADT'LA
Yayınlanma 30 Temmuz 2016, Cumartesi 09:12:21
BursaspordaBugün