BAŞKAN ALİ AY'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR


Yayınlanma 17 Ağustos 2016, Çarşamba 18:42:51
Güncelleme 17 Ağustos 2016, Çarşamba 18:42:51
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Geçen sene takımın iskeletini kurduk. İnşallah çok kısa sürede şampiyonluk hedefini yakalarız" dedi.

Bursa Kent Konseyi'nin organize ettiği, "Kent Kültürü ve Kentlilik bilincinde Bursaspor'un rolü" konulu panel Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Panelde Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ersoy Soydan konuşmacı olarak yer aldı.

HAMZAOĞLU: "BURSALI BURSASPOR’A SAHİP ÇIKMALI"

Hamza Hamzaoğlu, Bursa’da yaşayan herkesin Bursaspor’a sahip çıkması gerektiğine dikkat çekerken şöyle dedi:

"Akhisar Belediyespor'la anlaştığımda, ne işin var orada, dediler. Bugün Akhisar'ın ismini duymayan var mı, diye sorsam birçok kişi bilir. Bugün Bursaspor'un Türkiye'ye kendini ispatlamaya ihtiyacı yok. Bursaspor'un elde edeceği başarılar dolaylı yoldan hepimize katkı sağlayacak. Akhisar’ın Süper Lige çıktıktan sonra ekonomik anlamda şehre girdisine bakılırsa en az yüzde 50 artmıştır."

"HEDEFİMİZ AVRUPA"

Hamzaoğlu, Bursaspor'un Avrupa'ya gitme hedefi olduğunu, Bursaspor'un hedefsiz olmasının mümkün olmadığını belirtirken şöyle konuştu:

"Bu sene Avrupa kupasına gidebilmek bizim için çok önemli. Ama bunun yanından kendi bünyemizden oluşturduğumuz oyuncuları yetiştirebilmek, takım olabilmek, şehir dinamikleri ve taraftarlarımızı bir araya toplayabilmek, kulübün mali yapısını daha iyi konuma getirmek de hedeftir. Bize düşen tarafı sportif başarı. Bu sene bir geçiş süreci olarak görüyoruz ama hedeften uzak kalacağız anlamına da gelmesin. Çok daha kısa sürede inşallah sezon bittiğinde Avrupa Kupası’na katılan bir kulüp oluruz. Bunun sözünü bugünden vermek mümkün değil ama tüm çabamızı bu başarıları yakalamak için harcayacağımızın sözünü verebilirim."  

BAŞKAN ALİ AY: "MAÇLARA AİLECEK GİTMELİYİZ"'

Başkan Ali Ay ise konuşmasına, "Kulübümüzü yaşatmak ve geliştirmek daha güçlü olmasını sağlamalıyız" diyerek başladı. Avrupa'da olduğu gibi maça ailecek gidilmesi gerektiğini belirten Başkan Ali Ay, şöyle devam etti:

"Stadyumun 7 gün 24 saat yaşayan bir ortam olmasını sağlamak için çalışıyoruz. Annelerimize sesleniyorum. Eşlerinizi tek başına stadyuma yollamayın. Tutun kollarından çocuklarınızla beraber geliniz. Çocuğunuz Bursaspor’u severse Bursa’yı da sever. Bakın o zaman stadyumda küfür kalıyor mu? Bursaspor'da başarıdan başarıya koşuyor mu koşmuyor mu? Stadyumdan elde edilecek tüm gelirle sıkıntıları bitiririz. 5900 olan kombine satışının Medipol Başakşehir maçına kadar 10 bin üstüne çıkacaktır. Fiyatında bir indirim olmayacak. İkinci yarı için sezon arasında kombine bilet satışımız olmayacak."

"MALİ DİSİPLİN ÖNEMLİ"

Başkan Ali Ay, "Bursaspor’un bu sene şampiyon olması mümkün mü" sorusuna da şu cevabı verdi:

"Gerçekçi olmak lazım. Mali disiplini olmayan kulüplerin başarılı olması kesinlikle mümkün değil. Bizim önceliğimiz mali başarıyı yakalamak. Bu sene çok güzel bir iskelet kurduk. Aşağıdan gelen yavrularımızla beraber inşallah çok kısa sürede o hedefi yakalarız."


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
YENİ KURALLAR ANLATILDI
Yayınlanma 17 Ağustos 2016, Çarşamba 18:42:51
BursaspordaBugün