BAŞKAN ALİ AY'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR


Yayınlanma 05 Ağustos 2016, Cuma 08:07:20
Güncelleme 05 Ağustos 2016, Cuma 08:07:20
BursaspordaBugün

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, borçların yapılandırılmasıyla uğraştıklarını, Dzsudzsak ve Necid'in satışıyla birlikte TFF'den de gelecek parayla günü yakalayabileceklerini belirterek, Timsah Arena'nın da isim hakkının önemine değindi. Başkan Ay, "Timsah Arena'nın isim hakkı ile ilgili 35 milyon Euro'luk bir beklentimiz var. Ancak bunu sadece biz yapamayız. Büyüklerimizin de devreye girmesini bekliyoruz. Böyle bir durumda düzlüğe çıkabiliriz" dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Bursa Hakimiyet'e önemli açıklamalar yaptı. Yeşil Beyazlı kulübün düzlüğe çıkması için büyük uğraş verdiklerini belirten Ay, transfer gelişmeleri ile ilgili de bilgi verdi. Başkan Ali Ay, "Olcan Adın ile ilgili Galatasaray Kulübü'ne teklif sunduk. Bu rakam 700 bin Euro'nun üstünde değil. Beklemeye geçtik. Emre sakatlanmasaydı böyle bir transfere gereksinim duymazdık. Olcan olmazsa alternatif isimlere yöneleceğiz" ifadelerini kullandı.

BU DURUM BİZİ AŞAR

Vergi borcu konusunda dev bir adım atan ve büyük bir çoğunluğu silinen Bursaspor'da artık gözler Timsah Arena'nın isim hakkına çevrildi. Bu konuyla ilgili konuşan Başkan Ali Ay, "İsim hakkı konusunda beklentimiz büyük. 35 milyon Euro'luk bir gelir kapısı. Ancak bizim yapabileceklerimiz kısıtlı. Burada büyüklerimizin devreye girmesi gerekiyor. Bu durumun gerçekleşmesi halinde kulüp de maddi anlamda düzlüğe çıkar. Böyle bir anlaşmayı Bursa içinde yapamazsınız." dedi.

GÜNÜ YAKALAYACAĞIZ

Bursaspor Kulübü'nün maddi anlamda zorluklar yaşadığının altını çizen Başkan Ali Ay, "Bu ay 2,5 milyon Euro ödememiz var. Elimizden geleni yapıyoruz. Bankalar hariç günü yakalamaya çalışıyoruz. Dzsudzsak ve Necid'i satmamız halinde, TFF'den de gelecek parayla günü yakalayacağız" şeklinde konuştu.

BORÇSUZ BIRAKACAĞIM

​Bursaspor Başkanı Ali Ay, mali konularda kulübü en iyi seviyeye getirdikten sonra koltuğu devredeceğini belirterek, "Ben borçlu bir Bursaspor bırakmam. Kimse gerçekleri görmek istemiyor. Bu ay 2,5 milyon Euro ödememiz var. Torunlarımıza düzgün bir şekilde borçsuz bir Bursaspor bırakacağım. Batmış bir Bursaspor bırakmayacağım" dedi.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
DZSUDZSAK ANTRENMANA ÇIKMADI!
Yayınlanma 05 Ağustos 2016, Cuma 08:07:20
BursaspordaBugün