BAŞKAN ALİ AY'DAN NET TAVIR: GEREKİRSE HAKEMİ DE...


Yayınlanma 04 Ekim 2016, Salı 09:11:03
Güncelleme 04 Ekim 2016, Salı 09:11:03
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Ali Ay Gaziantep dönüşü hakem Tolga Özkalfa’nın kötü yönetimini hem Hamzaoğlu hem de oyuncularıyla değerlendirdi. Bursa Hakimiyet görüşmenin detaylarına ulaşırken, Ali Ay Yeşil Beyazlı futbolcuları ayağa kaldıracak bir konuşma yaptı.

Bursaspor’da Gaziantepspor karşısında alınan yenilgiden çok, karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa’nın yönetimi konuşuluyor. Maçın ardından Başkan Ali Ay’ın havaalanında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve uçakta futbolcularla yaptığı konuşmanın detaylarına Bursa Hakimiyet ulaştı. Hamza Hamzaoğlu ve Ali Ay arasında geçen konuşmada genç teknik adam, başkan Ali Ay’a, “Elbette üzülüyoruz ama çabuk toparlanmamız lazım. Bu olayı takımımıza pozitif yönde kullanabiliriz. Hakemin tutumu kalan maçlarda bize artı motivasyon unsuru olarak dönebilir” dedi.

TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ

Hamza Hamzaoğlu’nun bu kararlı tutumu Başkan Ali Ay’ı sevindirirken, Ali Ay Gaziantep ile Yenişehir arasındaki uçak yolculuğu sırasında oyuncularının yanına gitti. Tek başına tüm takıma konuşma yapan Ali Ay burada futbolcularına, “Bugün kaybetmiş olabiliriz. Ama tüm Türkiye televizyon başında nasıl yenildiğimizi gördü. Herkes hakemin maçın önüne geçtiğini söylüyor ve hakkımızın yendiğini konuşuyor. Moraliniz tabii ki bozuk olacak. Ama biz Bursasporuz. Kalan maçlarda çıkıp en iyi şekilde oynayacaksınız. Gerekirse hakemi de yeneceksiniz” ifadelerini kullandı.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
NEREDESİN NECİD!
Yayınlanma 04 Ekim 2016, Salı 09:11:03
BursaspordaBugün