BAŞKAN ALİ AY'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA


Yayınlanma 28 Aralık 2017, Perşembe 08:30:04
Güncelleme 28 Aralık 2017, Perşembe 08:30:04
BursaspordaBugün

Ay, "İnşallah Allah bize 2017 Mayıs'ta yaşadığımız bir gün daha göstermez. Devre arasında Twumasi ve Sow ile ilgileniyoruz. İkisini de alırsak başkasına ihtiyaç kalmaz" dedi.

Bursaspor, Süper Lig'in ilk yarısını 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle elde ettiği 25 puanla 9. sırada tamamladı. Yeşil Beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Son 16 Turu ilk maçta Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olarak 2017 yılını yenilgiyle noktaladı. Ankara'da oynanan maç sonrası Bursa Hakimiyet'e konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, geride kalan yılı ve transfer dönemindeki planlarını anlattı. Ay, "Patrick Twumasi ile görüşüyoruz. Moussa Sow ile ilgili de çalışmalarımız sürüyor. Bu iki oyuncuyu aramıza katmayı istiyoruz. Eğer şartlar istediğimiz gibi oluşur ve Twumasi ile Sow'u transfer edersek başka bir takviyeye ihtiyacımız kalmaz" diye konuştu.

Gidecek oyuncularla ilgili de bilgi veren Başkan Ali Ay, "Gidecek isimleri aşağı yukarı herkes biliyor. Oyuncularımızı karşımıza aldık ve kulüp bulmalarını istedik. Furkan Özçal ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Merter de büyük ihtimalle bir takımla anlaştı kısa sürede gidecek. Ancak gittiği yer ile ilgilenmiyorum bizim için önemli değil. Ozan Can Hollanda 2. Ligi'ne kiralandı. İsmail ile Bilal'in de menajerleri geldi. Onlarla da karşılıklı anlaşmaya çalışıyoruz. Yusuf Abdullah ve Paschal'ı da kiralayacağız. Kofi ile ilgili de kamptan sonra karar vereceğiz. Bu planlar için de yeni kaynaklar arıyoruz. Yoksa sadece transferi konuşur dururuz" dedi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
MEHMET ZEKİ BOMBASI
Yayınlanma 28 Aralık 2017, Perşembe 08:30:04
BursaspordaBugün