BAŞKAN ALİ AY: SONUNA KADAR BEKLEYECEĞİZ


Yayınlanma 09 Kasım 2016, Çarşamba 07:23:58
Güncelleme 09 Kasım 2016, Çarşamba 07:23:58
BursaspordaBugün

Form düşüklüğü yaşayan futbolcularla ilgili konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Bazı kararlar için henüz çok erken. Hocamız kimi oynatıp oynatmayacağını iyi bilir. Ocak ayında oturup görüşeceğiz, ona göre karar vereceğiz" dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, önemli açıklamalarda bulundu. Yeşil Beyazlı takımda değil 11'e 18’e dahi girmekte zorlanan Tomas Necid ve büyük beklentiler içinde olunan ancak beklenenin altında kalan bazı futbolcularla ilgili konuşan Ali Ay, "Bu futbolcularla alakalı şu an için net karar vermemiz imkansız. Henüz bunları konuşmak için çok erken. Hocamız kimi oynatıp oynatmayacağını çok iyi bilir. Bugün 18'e giremeyen futbolcu yarın ilk 11'de sahaya çıkabilir" dedi.

NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ

Başkan Ali Ay sözlerine şöyle devam etti: "Hamza hocamızla devre arasına bir hafta kala masaya oturup değerlendirmemizi yapacağız. Elimizden çıkarmamız gereken futbolcu var mı yok mu?, Transfere ihtiyaç var mı yok mu? gibi soruları birlikte tartışacağız ve cevabını bulacağız. Bu yüzden son ana kadar beklememiz gerekiyor. Önümüzde daha uzun zaman var. Neyin ne olacağı belli olmaz."


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
EFSANE BULUŞMA
Yayınlanma 09 Kasım 2016, Çarşamba 07:23:58
BursaspordaBugün