BAŞKAN ALİ AY: PARALARI GÜNÜNDE ÖDEMELİYİZ


Yayınlanma 21 Aralık 2016, Çarşamba 07:08:24
Güncelleme 21 Aralık 2016, Çarşamba 07:08:24
BursaspordaBugün

Bursa Hakimiyet’e konuşan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, transfer dönemine az süre kala şu açıklamayı yaptı: "Yeni topçu alacağımıza futbolcularımızın paralarını gününde ödersek bu çocuklar daha çok başarı gösterirler". Başkan Ali Ay, "Elbette hocamızla görüşeceğiz. İhtiyaç duyulduğu vakitte, kesemize uygun da bulduğumuzda 1-2 oyuncu alacağız. Ama takım şu haliyle bile çok güzel top oynuyor" ifadelerini kullandı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Bursa Hakimiyet’e özel açıklamalar yaptı. Antalyaspor galibiyetinin kendileri adına çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Ay, “Yenince her şey güzel oluyor. İlk devre harika top oynadık. Bu sezonun en iyi toplarını oynadı çocuklar. İkinci devre doğal olarak skoru korumak amacıyla geri çekildiler. Basit bir gol yedik. Ben burada teknik kadro ve futbolcularımızın tebrik ediyorum. Hedefimiz ilkyarı için 30 puandı. İnşallah Gençlerbirliği’ni de yenerek bu hedefimizi gerçekleştiririz” ifadelerini kullandı.

1-2 OYUNCU ALACAĞIZ

‘Devre  arası transfer döneminde Bursaspor nasıl bir yol izleyecek?’ sorusuna Başkan Ali Ay, şu cevabı verdi: "Kendi aramızda konuşuyoruz. Kulübün mali durumunu da düşünmemiz lazım. Tabii ki oyuncu bakıyoruz. Kesemize uygun bulursak halledeceğiz, alacağız. Ama takım şu haliyle bile güzel top oynuyor. Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Yeni topçu alacağımıza futbolcularımızın paralarını gününde ödersek bu çocuklar daha çok başarı gösterirler. Ben bu görüşteyim. Tabii ki hocamızla görüşeceğiz. İhtiyaç duyulduğu vakitte, kesemize uygun da bulduğumuzda 1-2 oyuncu alacağız." 


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ADVİNCULA BURSASPOR’A DÖNÜYOR
Yayınlanma 21 Aralık 2016, Çarşamba 07:08:24
BursaspordaBugün