BAŞKAN ALİ AY, GÖNDERDİKLERİ FUTBOLCULARLA İLGİLİ KONUŞTU


Yayınlanma 05 Eylül 2018, Çarşamba 04:30:07
Güncelleme 05 Eylül 2018, Çarşamba 04:30:07
BursaspordaBugün

Oyuncu satışından istediğini elde edemediğini ifade eden Başkan Ay “Ekong için 8-9 milyon Euro'lar konuşuluyordu, olmadı. Aziz için 4 milyon Euro düşünüyordum. Ancak hiçbiri olmadı. Değerlerinin altında gittiler. “ dedi.

Geride bıraktığımız transfer döneminde oyuncu satışından en çok para kazanan kulüplerin başında Bursaspor geliyor. Harun Tekin'i Fenerbahçe'ye 2 milyon Euro, Dzon Delarge'yi Karabag Agdam'a 200 bin Dolar, Aziz Behich'i PSV Eindhoven'a 1 Milyon 750 bin Euro, William Ekong'u Udinese'ye 3 milyon 300 bin Euro, Titi'yi Göztepe'ye 500 bin Euro ve John Bostock'u Toulouse'a 800 bin Euro'ya gönderen yeşil beyazlılarda Başkan Ali Ay, bu rakamları yeterli bulmadı. 

HİÇBİRİ GERÇEKLEŞMEDİ

Satışlardan daha yüksek gelirler beklediğini ancak gerçekleşmediğini ifade eden Başkan Ali Ay şunları söyledi: “Ekong için 8-9 milyon Euro'lar konuşuluyordu, olmadı. Özellikle İngiltere'den beklediğimiz teklifler vardı. Dünya Kupası'nda forma giymesi ve başarılı olması nedeniyle iyi bir teklif gelir diye bekledik, gerçekleşmedi. Ben Aziz için 4 milyon Euro düşünüyordum. Aynı şekilde Harun Tekin için de öyle. Ancak hiçbiri olmadı. Değerlerinin altında gittiler. Yani beklediğim rakamları elde edemedim” dedi.

 

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
3-4 HAFTADA BİR OYNAYAN FUTBOLCU OLAMAM!
Yayınlanma 05 Eylül 2018, Çarşamba 04:30:07
BursaspordaBugün