BAŞKAN ALİ AY: CAMİAMIZA YAKIŞSIN


Yayınlanma 07 Aralık 2016, Çarşamba 08:02:55
Güncelleme 07 Aralık 2016, Çarşamba 08:02:55
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Beşiktaş ile oynanacak maça gidecek taraftarlara seslenerek sağduyu çağrısında bulundu. Ali Ay, "Taraftarımız camiamıza yakışır hareket etsin, taşkınlık yapmasın" dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçı öncesi sağduyu çağrısı yaptı. Bursa Hakimiyet’e konuşan Ali Ay, Beşiktaş’la yıllar sonra İstanbul’da taraftarlarının da desteğini arkalarına alarak maça çıkacaklarını hatırlatarak, "21’inci yüzyıldayız. Deplasman yasağının kalkması konusunda Fikret Orman’la görüşmüştük. Yasağın kalkması konusunda el sıkışmıştık. Kulüpler Birliği de bu doğrultuda karar aldı. İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu da bu tavsiye kararını hayata geçirdi. Bu uygulamanın tüm futbol ailesine hayırlı olmasını istiyorum" dedi.

DENİZYOLU OLMAYACAK

Bursaspor taraftarına seslenen Başkan Ali Ay Yeşil Beyazlılar’a taşkınlık yapmamaları konusunda uyarıda bulundu. Ali Ay, "Taraftarımız Bursaspor camiasına yakışır hareket etsin. Küfür etmesin. Bu husumet artık bitmeli. Orada yenersek ilk defa yenmeyeceğiz, yenilirsek de ilk defa yenilmeyeceğiz" dedi. Taraftarların denizyoluyla İstanbul’a gidişlerinin güvenlik nedeniyle mümkün olmadığını belirten Ali Ay, 35-40 otobüslük konvoyla Vodafone Arena’ya hareket edileceğini, güvenlik önlemlerinin üst düzeyde olacağını, bundan dolayı taraftarlardan anlayış beklediklerini bildirdi.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AZİZ BEHİCH: KAZANMADAN DÖNMEK YOK
Yayınlanma 07 Aralık 2016, Çarşamba 08:02:55
BursaspordaBugün