BAŞKAN ALİ AY: 5 KURUŞ PARAMIZ YOK


Yayınlanma 13 Ekim 2016, Perşembe 06:22:25
Güncelleme 13 Ekim 2016, Perşembe 06:22:25
BursaspordaBugün

Bursa Hakimiyet’in kamuoyuna duyurduğu 100 milyonluk kredi başvurusu haberiyle ilgili olarak yine Bursa Hakimiyet’e özel demeç veren Başkan Ali Ay, bunun zorunluluktan kaynaklandığını söyledi. Ali Ay, yapılan eleştirileri “Bursaspor’un 5 kuruş parası yok, dünya kadar borcu var. 100 milyonluk borcu bir yılda mı ödeyelim yoksa krediyle düşük faiz ve 7 yıllık vade ile mi?” sözleriyle yanıtladı.

Bursaspor Başkanı 100 milyonluk kredi başvurusunda bulunmalarının kamuoyunda yanlış algılandığını açıkladı. Bursa Hakimiyet’e özel demeç veren Ali Ay bu durumun zorunluluktan kaynaklandığını bildirdi.  Ali Ay, “Şu anda Bursaspor’un 5 kuruş parası yok, dünya kadar borcu var. Ama biz borçları ödemek zorundayız. Yükümlülüklerimiz var. Çalışanlarımıza, futbolcularımıza gerekli ödemeleri yapmamız lazım. Ödemezsek ne olacak. 100 milyonluk borcu bir yılda mı ödeyelim yoksa krediyle düşük faiz ve 7 yıllık vade ile mi?” dedi. 

ANLAYIŞLA KARŞILASINLAR

Kredi taleplerinin henüz sonuçlanmadığına vurgu yapan Ali Ay, “Neden kredi talebimizin doğduğunu açıkça söylüyorum. Camiamızın da bunu anlayışla karşılamasını istiyorum. Amacımız Bursaspor Kulübü’nü borçlarını ödeyebilecek hale getirmek. Krediyle ilgili henüz bir gelişme yok. Hem banka cephesi hem de bizim arkadaşlarımız gerekli çalışmayı yapıyor. Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na da vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
HAMZAOĞLU: SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ
Yayınlanma 13 Ekim 2016, Perşembe 06:22:25
BursaspordaBugün