AY: "BUNDAN SONRA SEN, BEN, O YOK"


Yayınlanma 27 Mayıs 2018, Pazar 23:56:41
Güncelleme 27 Mayıs 2018, Pazar 23:56:41
BursaspordaBugün

Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonrası Başkanlığa yeniden seçilen mevcut başkan Ali Ay konuşma yaptı.

Yeniden başkanlığa seçilen Ali Ay, seçim sonuçlarının ardından yaptığı konuşmada şöyle konuştu:

“Bütün kongre üyelerimizi, divan başkanlarımı saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Artık bundan sonra sen, ben, o yok. Sadece Bursaspor var. Bursaspor için ben öncelikle başkan adaylarıma teşekkür ediyorum. Bu saatte bizlerle kaldılar. Daha önce gidiyorlardı ama ben rica ettim onlar da kırmadı ve kaldılar. Bizim için en önemli şey birlik ve beraberlik. Biz bunu yakalarsak hakikaten önümüzde hiçbir takım duramaz. Bunun için de diğer adaylarımızla en geç salı günü projelerini değerlendirmek için bir araya geleceğiz. Ben bu dönem başkan adayı oldum ama Bursaspor benim değil. Bursaspor hepimizin. Hepimiz Bursaspor için bir olacağız, tek olacağız, en yukarıya çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Ahmet Bozdemir, daha kongre bitmeden loca alacağını söyledi. Çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Güvene ve istikrara oy verdiniz. İnşallah yüzünüzü kara çıkarmayız. İlhan Parseker başkanıma çok teşekkür ediyorum. İki gün bizimle beraber oldu çok güzel bir genel kurul yaptık. Şölen havasında geçti. İdris Sevinç başkanıma çok teşekkür ediyorum. Devamlı yanımızdaydı. Bu kongreyi güzel geçirmek için ekibe çok teşekkür ediyorum. Herkes cansiperane çalıştı. Diğer başkan adaylarımıza çok teşekkür ediyorum. Kazanan yeşil beyaz olsun.”

Güven tazeleyen ve yeniden Bursaspor Başkanı seçilen Ali Ay Timsah’ın yeni hocasını da açıkladı.. Ali Ay “Samet Aybaba ile görüştük. Pazartesi günü son noktayı koyacağız.” dedi..

Bursaspor’un yeni yönetimi şöyle: 

Asil: Ali Ay, Onur Özselek, Ebubekir Keskin, Adem Sakarya, Cem Öztürk, Sezer Sezgin, Görkem Akbaş, Erkan Aydemir, Ömer Faruk Şahin, Enver Kumova, Nihat Arı, Yusuf Berat Rızvanoğlu, Osman Dinsever. 
Yedekler: Mehmet Ziya Özkan, Tevfik Yılmaz, Zeki Öztürk, Mustafa Ermiş, Ömer Hasan Parlakay, Hayrettin Gülgüler. 





BU HABERİN YORUMLARI
yapmasin allah askina yemiyoruz birlik mesajlarini,klubu bu hale getirip kume dusurmeye oynatmak için sectiler yine. Kirarim arkadas pasoligi daha da gelmem maçlara. Diger taraftarimiza tavsiyem sizde kirin atin! Tepkinizi dile getirin. Akillansinlar
18.-2.28-0 / 00:49
Oguzhan


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AHMET BOZDEMİR'DEN LOCA SÖZÜ!
Yayınlanma 27 Mayıs 2018, Pazar 23:56:41
BursaspordaBugün