'AVRUPA KUPASI İSTİYORUM'


Yayınlanma 12 Kasım 2015, Perşembe 10:25:47
Güncelleme 12 Kasım 2015, Perşembe 10:25:47
BursaspordaBugün

Avrupa şampiyonu apoletli antrenör Emin İmen, Yeşil Beyazlı takım ile ilgili hayallerini anlattı.

GALİBİYETLERE DEVAM EDECEĞİZ

Türk voleybolunun başarılı antrenörlerinden Emin İmen Bursaspor’da gerçekleştirmek istediği uzun vadeli planlarını açıkladı. Bursa Hakimiyet’e konuşan Emin İmen, “Bu yıl bir üst lige çıkmak adına bir takım kurduk. İyi de başladık. 3 maçlık bir seri yakaladık.Amacımız ilk grubu 1’inci bitirip play off ve finallerde de aynı başarıyı göstererek üst lige çıkmak. Kazandıkça takımda özgüven oluştu. Bunu galibiyet serisinin üzerine katarak başarılı şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

SET VERMEDEN ŞAMPİYONLUK ZOR

Oyuncularının Bursaspor Basketbol Takımı’yla girdiği iddiaya değinen başarılı antrenör İmen, “Set vermeden şampiyonluk gibi bir iddia olmuş. Bana biraz abartmışlar gibi geliyor ama bu biraz da kendilerine ve takıma olan güvenlerini gösteriyor. Sporda öyle bir şey yok. Ben buna inanmıyorum. Başarı için mücadele etmemiz lazım. Bu bir özgüven oluşumu. Bende de o özgüven var ama set kaybetmeden, maç kaybetmeden lig bitirmek biraz zor” ifadelerini kullandı.

UZUN VADEDE AVRUPA HAYALİ

Bursa ve Bursaspor adına iyi bir ekip kurduklarını belirten İmen, “Taraftarlarımızın müsabakaları izlediklerinde heyecanlanacağı, keyif alacağı bir takım oluşturduk. Bu demek değildir ki tüm maçları 3-0 kazanacağız. Önemli olan ligin sonunda ipi göğüsleyerek Bursasporumuzu istediğimiz, Bursa camiasının beklediği 2’nci lige taşımak. Daha uzun vadede de hedefimiz Büyükşehir Belediyespor’la yaşadığımız Avrupa şampiyonluğunu Bursaspor’da yaşamak” şeklinde konuştu.

SEYİRCİMİZLE ŞAMPİYON OLDUK

Ligleri için güçlü bir ekip olduklarını belirten İmen, “Grup maçlarında zaman zaman zayıf rakiplerle de karşılaşıyoruz. Rakibi biraz küçümsersen motivasyon bozuluyor. Bu konudaki çözümümüz 15 günde bir de olsa üst liglerde mücadele eden ekiplerle hazırlık müsabakaları yaparak hataları kapatmaya çalışmak. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin. Avrupa şampiyonu olurken seyircinin desteğiyle başardık. Biz de onlara yakışır bir takım yaratarak kupayı Bursa’ya getireceğiz” dedi.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BİR DAHA NEDEN OLMASIN!
Yayınlanma 12 Kasım 2015, Perşembe 10:25:47
BursaspordaBugün