ATATÜRK STADI'NDA MAÇ İZLEYECEĞİZ!


Yayınlanma 22 Mart 2019, Cuma 04:30:07
Güncelleme 22 Mart 2019, Cuma 04:30:07
BursaspordaBugün

Mustafa Bozbey 'Digitürk'le anlaşırsak Bursaspor'un dışarıdaki maçlarını Atatürk Stadı'nda dev ekran kurup taraftarımıza izletmek istiyoruz' dedi.

Nilüfer Bursasporlu İş Adamları Derneği (NİLBİAD) Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediyesi Başkan Adayı Turgay Erdem'i söyleşide konuk etti.Bursaspor taraftar derneklerinin, taraftarların yer aldığı söyleşide, NİLBİAD Başkanı Cengiz Kaya, 'Böylesine önemli bir gece bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim' dedi.Daha sonra söz alan Turgay Erdem, 'Ben doğma büyüme Bursalıyım, Bursaspor'a gönül veren bir taraftar ve kongre üyesiyim. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bunlar bizim görevimiz' dedi.Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ise önemli açıklamalarda bulundu. 

MİLLİ MAÇ VERİLMİYOR

Bozbey 'Bursaspor sadece futbol takımı değildir. Basketbolda şampiyonluğu garantiledik gibi.Diğer branşların da olması kazım. İlçelere verebilirsiniz. Bursaspor Nilüfer gibi, Bursaspor Osmangazi gibi takımlar oluşturulmalı. Bursaspor okulu olması lazım. Her ilçede olmalı. Bursaspor'un borçları ile ilgili sorunları var. Projeler üretilmeli ve harekete geçilmeli. Bursaspor'un stadı yanlış yere yapıldı. Hala bitmedi.

Milli maç dahi verilemiyor.  Bizim eski stadımızda anılarımız vardı. Digitürk'le anlaşırsak Bursaspor'un dışarıdaki maçlarını Atatürk Stadı'nda dev ekran kurup taraftarımıza izletmek istiyoruz. Bunun gerçekleşmesi mümkün mü onu soracağız.' dedi. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
CEZA 20 BİN TL
Yayınlanma 22 Mart 2019, Cuma 04:30:07
BursaspordaBugün